Mixtape #6

Mixtape #6

Velkommen til vores nye mixtape-serie. Hver måned bidrager en dj eller musiker med et sæt til din lytteoplevelse. Denne gang er det vores musikalske kurator Christian d'Or der leverer oktober-måneds soundtrack.

Christian d'Or bevæger sig et sted mellem legende i Københavns natteliv og upcoming sanger og musiker. Med sine Disco Dick-fester på det berømte og berygtede Bakken, spillede d’Or en stor rolle i omformningen af Kødbyen fra et slags kødmarked til et andet slags kødmarked.
Mens Disco Dick-projektet kulminerede i 2013 med den frække lo-fi-disco-pop-singel “Hot Pants”, viste det sig kun at være starten på hans karriere som musiker. Da d'Or gik sammen med den danske multiinstrumentalist Niels Bagge, kendt som Vinnie Who, til den selvudgivne maxi-single “ Bijoux ”året efter: den episke mørke disco-duet tog partnerskabet videre til udgivelsen af EP'en "Tough Soul”, der blev udgivet på Sound Of Copenhagen, startet af afdøde Kjeld Tolstrup.
I dette efterår får Christian d'Or og vennen Toby Ernest Alessi Brothers' klassiker "Seabird" på vingerne igen i en inderlig duet på Kasper Bjørkes kommende EP. I begyndelsen af 2020 udgiver Christian d'Or en EP på King of Kong.
På vores månedlige Mads Mix får Christian solen frem i oktober. Foruden portugisiske, paraguayske og spanske sjældenheder, er der numre fra brasilianske legender som Milton Nascimento, Lo Borges, Gal Costa, Ronnie Von, Quarteto Em Cy, Trio Esperança og dansk jazz / bossa fra Birgit Lystager og Daimi.