Levering

Ordrer til Danmark sendes med GLS eller PostNord alt efter hvad du vælger. Ordrer til EU afsendes med GLS. Alle forsendelser, der sendes af Mads Nørgaard - Copenhagen, er forsikret mod tyveri og utilsigtet skade. Efter modtagelse (og kvittering for modtagelse) af forsendelse, ophører denne forsikringsdækning med at eksistere.

Vi behandler og sender ordrer inden for vores normale åbningstider, mandag til fredag ​​fra 08.00 til 16.00 (med undtagelse af de danske helligdage). Alle ordrer afsendes i løbet af 1-2 hverdage. Ordrer afsendes med GLS (levering til erhvervsadresse, PakkeShop eller hjemmelevering) eller med PostNord (hjemmelevering eller levering til posthus, postbutik eller pakkeboks).

Der henvises til nedenstående skema om forsendelsesomkostninger og leveringstider for din destination.

Fri fragt og retur på ordre over 1000 DKK eller 130 EUR.

DESTINATION
KURER 
PRIS 
LEVERINGSTID
Danmark
 - Levering til erhvervsadresse GLS 30 DKK
1 - 3 hverdage
 - Levering til PakkeShop GLS 35 DKK
1 - 3 hverdage
 - Hjemmelevering GLS 50 DKK
1 - 3 hverdage
 - Hjemmelevering PostNord 60 DKK 1 - 3 hverdage
 - Levering med afhentning PostNord 35 DKK 1 - 3 hverdage
Europa 
GLS
150 DKK
2 - 5 hverdage

                              

FORSENDELSER UNDER UDSALG 

Bemærk venligst at leveringstiden under udsalg må forventes at være en smule længere (3 - 6 hverdage). Vi tilbyder ikke forsendelse til lande uden for EU og vi er ikke i stand til at levere til postbokse. 

SKATTER OG AFGIFTER

Forsendelser til alle lande i EU sendes som DDP (Delivery Duty Paid), hvilket betyder, at skatter og afgifter er inkluderet i den endelige pris.

TRACKING

Så snart vi har afsendt din ordre, vil du modtage en e-mail med dit trackingnummer. Du kan kontrollere status for din ordre én til to timer efter modtagelse af ​​e-mailen, via linket i denne.

VIGTIG INFORMATION

Leveringstider er retningslinjer, og tager ikke hensyn til eventuelle forsinkelser forårsaget af godkendelse af betaling og/eller lagerbeholdning.

FORSIKRING

Mads Nørgaard - Copenhagen forsikrer hvert køb under behandling og tansport -helt indtil ordren er leveret til dig. Alle ordrer kræver underskrift for udlevering, på hvilket tidspunkt ansvaret for forsendelsen overgår til dig. Hvis du har angivet en anden end dig selv som modtager, accepterer du også, at underskriften af tredjemand er tilstrækkeligt bevis for levering og færdigbehandling (fulfillment) af Mads Nørgaard - Copenhagen.

GRATIS FRAGT

Fra tid til anden, tilbyder Mads Nørgaard- Copenhagen gratis fragt og andre kampagne-tilbud. For at blive underrettet om tilbud og kampagner via e-mail, skal du blot tilmelde dig vores maillingliste (find link i footeren på denne side). Bemærk, at gratis fragt først vil blive tilføjet din ordre på betalingssiden.