Kontakt Job Servicevilkår Levering Retur politik Retur portal Vilkår & betingelser Cookiepolitik Persondata

LEVERING

Ordrer til Danmark sendes med GLS eller Burd alt efter hvad du vælger. Ordrer til EU afsendes med GLS. Alle forsendelser, der sendes af Mads Nørgaard - Copenhagen, er forsikret mod tyveri og utilsigtet skade. Efter modtagelse (og kvittering for modtagelse) af forsendelse, ophører denne forsikringsdækning med at eksistere.

Vi behandler og sender ordrer inden for vores normale åbningstider, mandag til fredag ​​fra 08.00 til 16.00 (med undtagelse af de danske helligdage). Alle ordrer afsendes i løbet af 1-3 hverdage, på nær Burd ordrer der leveres samme aften (eller som angivet ved bestilling). Ordrer afsendes med GLS (levering til erhvervsadresse, PakkeShop eller hjemmelevering).

I perioder med travlhed, såsom i julen og under udsalg, kan der gå op til fire dage fra en ordre er afgivet til den afsendes.

Der henvises til nedenstående skema om forsendelsesomkostninger og leveringstider for din destination.

DK – Vi tilbyder gratis fragt til pakkeshop på ordrer over DKK. 499,00

Fri samme-aften levering med Burd fra DKK. 499,00. Læs mere om Burd samme-aften levering her.

EU – Vi tilbyder gratis levering til UPS Access Point på ordrer over € 120.00

DESTINATION
KURER 
PRIS 
LEVERINGSTID
Danmark
 - Levering til pakkeshop GLS, Budbee 29,00 DKK
1 - 3 hverdage
 - Levering til erhvervslevering GLS, Budbee 30,00 DKK
1 - 3 hverdage
 - Hjemmelevering GLS, Budbee 50,00 DKK
1 - 3 hverdage
 - Samme-aften levering Burd 40,00 DKK Samme aften
Europa - Access Point Standard
UPS
Fra 75,00 DKK
2 - 5 hverdage
Europa - Standard Home UPS Fra 95,00 DKK 2 - 5 hverdage
Europa - Express Saver Home UPS Fra 120,00 DKK 2 - 5 hverdage

                              

FORSENDELSER UNDER UDSALG 

Bemærk venligst at leveringstiden under udsalg må forventes at være en smule længere (3 - 6 hverdage). Vi tilbyder ikke forsendelse til lande uden for EU og vi er ikke i stand til at levere til postbokse. 

SKATTER OG AFGIFTER

Forsendelser til alle lande i EU sendes som DDP (Delivery Duty Paid), hvilket betyder, at skatter og afgifter er inkluderet i den endelige pris.

TRACKING

Så snart vi har afsendt din ordre, vil du modtage en e-mail med dit trackingnummer. Du kan kontrollere status for din ordre én til to timer efter modtagelse af ​​e-mailen, via linket i denne.

VIGTIG INFORMATION

Leveringstider er retningslinjer, og tager ikke hensyn til eventuelle forsinkelser forårsaget af godkendelse af betaling og/eller lagerbeholdning.

FORSIKRING

Mads Nørgaard - Copenhagen forsikrer hvert køb under behandling og transport - helt indtil ordren er leveret til dig. Alle ordrer kræver underskrift for udlevering, på hvilket tidspunkt ansvaret for forsendelsen overgår til dig. Hvis du har angivet en anden end dig selv som modtager, accepterer du også, at underskriften af tredjemand er tilstrækkeligt bevis for levering og færdigbehandling (fulfillment) af Mads Nørgaard - Copenhagen.