Kontakt Job Servicevilkår Levering Burd, samme aften levering Retur politik Retur portal Vilkår & betingelser Cookiepolitik Persondata

Levering

DK – Vi tilbyder gratis fragt til pakkeshop på ordrer over DKK. 599,00

Fri samme-aften levering med Burd fra DKK. 699,00. Læs mere om Burd samme-aften levering her.

EU – Vi tilbyder gratis levering til UPS Access Point på ordrer over € 95.00


Ordrer til Danmark sendes med GLS eller Burd alt efter hvad du vælger. Ordrer til EU afsendes med GLS. Alle forsendelser, der sendes af Mads Nørgaard - Copenhagen, er forsikret mod tyveri og utilsigtet skade. Efter modtagelse (og kvittering for modtagelse) af forsendelse, ophører denne forsikringsdækning med at eksistere.

Vi behandler og sender ordrer inden for vores normale åbningstider, mandag til fredag ​​fra 08.00 til 16.00 (med undtagelse af de danske helligdage). Alle ordrer afsendes i løbet af 1 - 3 hverdage, på nær Burd ordrer der leveres samme aften (eller som angivet ved bestilling). Ordrer afsendes med GLS (levering til erhvervsadresse, pakkeshop eller hjemmelevering).

I perioder med travlhed, såsom i julen og i forbindelse med SALE, kan der gå op til fem hverdage fra en ordre er afgivet til den afsendes. Vi bestræber os altid på at få din ordre afsted hurtigst muligt.

Der henvises til nedenstående skema om forsendelsesomkostninger og leveringstider for din destination.

 

DESTINATION
KURER 
PRIS 
LEVERINGSTID
Danmark
 - Levering til pakkeshop GLS 29,00 DKK
1 - 3 hverdage*
 - Levering til erhvervslevering GLS 30,00 DKK
1 - 3 hverdage*
 - Hjemmelevering GLS 50,00 DKK
1 - 3 hverdage*
 - Samme-aften levering Burd 40,00 DKK Samme aften*
Europa
Access Point Standard
UPS
Fra 75,00 DKK
2 - 5 hverdage
Standard Home UPS Fra 95,00 DKK 2 - 5 hverdage
Express Saver Home UPS Fra 120,00 DKK 2 - 5 hverdage

                              

*Forlænget leveringstid

Bemærk venligst at leveringstiden i særligt travle perioder i forbindelse med eksempelvis julen og SALE må forventes at være en smule længere (3 - 5 hverdage). Når vi afholder status på vores lager vil det ikke være muligt at pakke og afsende ordrer i en given periode. I forbindelse med status vil der derfor forekomme udvidet behandlings- og leveringstid. Vi bestræber os altid på, at få din ordre afsendt hurtigst muligt og ønsker altid at informere dig om den aktuelle leveringstid når du handler hos os. Vi tilbyder ikke forsendelse til lande uden for EU og vi er ikke i stand til at levere til postbokse. 

 

Skatter og afgifter

Forsendelser til alle lande i EU sendes som DDP (Delivery Duty Paid), hvilket betyder, at skatter og afgifter er inkluderet i den endelige pris.

 

Tracking

Så snart vi har afsendt din ordre, vil du modtage en e-mail med dit trackingnummer. Du kan kontrollere status for din ordre én til to timer efter modtagelse af ​​e-mailen, via linket i denne.

 

Vigtig information

Leveringstider er retningslinjer, og tager ikke hensyn til eventuelle forsinkelser forårsaget af godkendelse af betaling og/eller lagerbeholdning.

 

Forsikring

Mads Nørgaard - Copenhagen forsikrer hvert køb under behandling og transport - helt indtil ordren er leveret til dig. Alle ordrer kræver underskrift for udlevering, på hvilket tidspunkt ansvaret for forsendelsen overgår til dig. Hvis du har angivet en anden end dig selv som modtager, accepterer du også, at underskriften af tredjemand er tilstrækkeligt bevis for levering og færdigbehandling (fulfillment) af Mads Nørgaard - Copenhagen.