The Favorite Journal - Daniel

The Favorite Journal - Daniel

Hos Mads Nørgaard har vi en række styles til herre som vi kalder Favorite styles. Det betyder at disse styles altid er at finde i vores kollektioner - sæson efter sæson.

Mads Nørgaard Favorite Journal er en månedlig reportage om vores Favorite styles, fotograferet på vores ansatte ved deres udvalgte favorit sted i København.

Denne måned har Daniel taget os med til kunstmuseet, Statens Museum For Kunst, i indre København iført vores Striped Oxford Sawsett skjorte i blå og hvide striber.   

29 årige Daniel Adeseye har i 3 år været en fast del af teamet hos Mads Nørgaard.
Daniels daglige gang går i Brøndby, hvor Mads Nørgaards webshop team, kundeservice og lager holder til og det er her Daniel har ansvaret for webshop lageret.

Du har taget os med til SMK (Statens Museum For Kunst) - hvorfor det?

“Førhen var jeg ikke specielt interesseret i kunst og museer, men efter min kone og hendes forældre introducerede mig til kunstverdenen voksede min interesse hurtigt. Vi har været på SMK flere gange siden da med vores ældste datter. Bygningen er smuk og arkitekturen er fuldkommen betagende!”

Hvorfor har du valgt Oxford Sawsett skjorten? 

"Striped Oxford Sawsett skjorten har en fin stretch og pasformen gør at den sidder perfekt. Kvaliteten af stoffet er fantastisk let og meget blødt - det elsker jeg.” 

 

KØB STRIPED OXFORD SAWSETT HER