Hjemme hos Claudia Vega

Hjemme hos Claudia Vega

Ven af Mads Nørgaard huset og fotografen bag billederne af vores seneste sommerkollektion, Claudia Vega, har inviteret os indenfor i sit hjem i København, hvor hun viser os sine favorit-styles fra vores sommerkollektion. 

Under lockdown har Claudia brugt det meste af tiden sammen med hendes kæreste i deres nye lejlighed hvor de har renoveret og sat fingeren på de sidste detaljer i deres nye hjem. 

Vi har stillet Claudia et par spørgsmål om vores kollektion og hvordan hun helst går klædt i løbet af sommeren. 

"Den danske sommer kan være vanskelig - varm og indbydende den ene dag og kold og blæsende den næste. Så jeg kan godt lide at gå i lag-på-lag. Mads Nørgaard laver de bedste basis t-shirts og de formår at bruge klassiske materialer såsom denim og denne sæson frotté på en ny og frisk måde. Jeg kan godt lide at blande klassiske Mads Nørgaard styles med vintagefund, og for mig er det vigtigste, at det jeg har på er komfortabelt. En blød bomulds t-shirt og et par vintage jeans er perfekt for mig!" 

 

 "Til de varme dage hvor man bare har lyst noget luftigt og nemt at have på, er denne kjole perfekt. I sørger altid for at pakke en simpel kjole når jeg skal på ferie og det ender altid med at være det jeg har mest på. Denne kjole minder mig om varme sommer aftener i Frankrig."  

"Denne kjole fanger øjet. Jeg elsker en god detalje og en skulpturel form. Den her kjole har begge dele!" 

"Af en eller anden grund har jeg altid haft et anstrengt forhold til at gå i gul, men det begynder at vokse på mig. Man kan ikke lade være med at smile af noget der er så lyst."

 "Til de dage jeg gerne vil udskifte t-shirten ud med noget lidt mere fint, er denne skjorte en perfekt mellemting. Stadig behagelig og blød, men med lidt striber og fine farver.""Jeg elsker at gå i blåt tøj. Dette sæt er så komfortabelt, men stadig sødt. Jeg elsker at gå rundt i det i min lejlighed en søndag morgen - frotté stoffet er så hyggeligt. Og putter eg et par sneaks på til går det stadig fint når jeg møder venner til frokost ude i byen. Frotté stoffet er lidt af en gammel klassiker, men her gjort nyt og friskt, det kan jeg godt lide!" KØB CLAUDIAS FAVORIT-STYLES HER