Prismecertificering

I Mads Nørgaard – Copenhagen og Nørgaard har alle ansatte fra starten af 2023 været igennem et kulturforandringsforløb med konsulentvirksomhederne NORM & MANGFOLD. Vores ønske har været at styrke viden og kompetencer ift. at arbejde strategisk med diversitet, ligestilling og inklusion i ledelsen og alle afdelinger af virksomheden, både engros og i alle vores butikker.

På baggrund af bl.a. surveys, workshops og observationer har Mads Nørgaard – Copenhagen og Nørgaard modtaget anbefalinger, som er blevet operationaliseret til en 3-års handleplan, som strukturerer og konkretiserer indsatsen.

Mads Nørgaard – Copenhagen og Nørgaard er nu virksomheder, der med stolthed kan sige at arbejde aktivt, systematiseret og målrettet med diversitet, ligestilling og inklusion.

Herfra arbejder virksomhederne videre med MANGFOLD, som vil konsultere og monitorere indsatsen, så de bliver ’Prismecertificeret’ og kan vise omverdenen, at virksomhederne ønsker at tage ansvar for den sociale bæredygtighed og har modet og viljen til at gå forrest.