Prismecertificering

I Mads Nørgaard – Copenhagen og Nørgaard har alle ansatte fra starten af 2023 været igennem et kulturforandringsforløb for at styrke viden og kompetencer ift. at arbejde strategisk med diversitet, ligestilling og inklusion i ledelsen og alle afdelinger af virksomheden, både engros og i alle vores butikker.

Mads Nørgaard - Copenhagen har ønsket at kvalificere sig til Prismecertifikatet og på baggrund af bl.a. surveys, workshops og observationer har Mads Nørgaard – Copenhagen og Nørgaard modtaget anbefalinger, som er blevet operationaliseret til en 3-års handleplan, som strukturerer og konkretiserer indsatsen.

Forløbet har været i forlængelse af et langvarigt og løbende samarbejde med MANGFOLD, som i 2023 har samarbejdet med konsulentfirmaet NORM om forløbet.

Herfra arbejder Mads Nørgaard - Copenhagen & Nørgaard videre med MANGFOLD, som vil konsultere og monitorere indsatsen, så de bliver Prismecertificeret og kan vise omverdenen, at virksomhederne ønsker at tage ansvar for den sociale bæredygtighed og har modet og viljen til at gå forrest.

Mads Nørgaard – Copenhagen og Nørgaard er nu virksomheder, der med stolthed kan sige at arbejde aktivt, systematiseret og målrettet med diversitet, ligestilling og inklusion.