Menneskene omkring os

Mange af os tager vores helbred og sikkerhed for givet og overser mennesker, som lever usikre liv på kanterne af samfundet. Hos Mads Nørgaard har vi forpligtet os til at støtte dårligt stillede grupper af mennesker med ressourcer for at forbedre deres leveomstændigheder.

Menneskene omkring os

Ukraine

Børn betaler den højeste pris for krig. Mere end en halv million mennesker er flygtet fra Ukraine, og det anslås, at 7,5 millioner ukrainske børn er i fare.

I marts 2021 designede og solgte vi en #101 t-shirt i ukrainske farver og donerede overskuddet til Red Barnet for at støtte deres akutte hjælpearbejde for millioner af børn og deres familier. Ideen kom fra vores leverandør Thygesen Birk i Ikast i Danmark og blev bakket op af vores anden leverandør, farvemøllen Kemo Tekstil i Herning i Danmark. De leverede og stod for farvning helt gratis, og alt overskuddet blev doneret til Red Barnet.

 

Red Barnet

Mads Nørgaard støtter Red Barnet og organisationens mission om at sørge for og passe på børns rettigheder og sikkerheder.

Vi samarbejder med Knithouse.dk om et strikkesæt, som indeholder garn og strikkeopskrift til at strikke en Mads Nørgaard-striktrøje. Overskuddet fra salget donerer vi til Red Barnet.

 

Mændenes Hjem

Mændenes Hjem er en offentlig institution på Vesterbro i København. Den sørger for sociale og sundhedsmæssige ydelser til socialt marginaliserede grupper, som for eksempel mennesker, der er afhængige af stoffer eller står uden et hjem.

Vi støtter regelmæssigt Mændenes Hjem – hvad enten det er med varme striktrøjer til at komme igennem den kolde danske vinter eller med de penge, vi får fra en strikproducent, som fik en bøde for at kopiere vores berømte sømandsstriktrøjer.