Made in Denmark

Vores klassiske, stribede #101 t-shirt er måske nok opkaldt efter Californiens ikoniske Highway 101 og inspireret af Levi's 501-jeans, men den er med stolthed lavet i Danmark – og vi er stolte af at være en af de få modevirksomheder, som fortsat producerer lokalt i Danmark.

Ud over at være lavet i certificeret Better Cotton Initiative (BCI)-garn er #101 t-shirten strikket i Ikast, farvet i Herning og sat sammen i vores systue i Korsør – alt sammen i Danmark.

Processen transformerer én meter stof til én langærmet #101 t-shirt.


Mads' far, Jørgen Nørgaard, designede #101 t-shirten i 1967. Den fås i en række farver og striber, som kan ændre sig lidt fra sæson til sæson, men har et tilbagevendende fokus på sorte, hvide og røde farver. På den måde er vi modernister og tro mod læren fra Bauhaus-skolen.  

Vi sælger #101 t-shirten i vores fysiske og online butikker og til et begrænset antal venlige detailhandlere. Den er aldrig på udsalg eller tilbud, den fås kun i en enkelt størrelse, og vi sælger kun den originale model – den ecru-hvide NPS strib med det røde halsbånd – i vores butikker på Strøget og i Aarhus. Ikke online, ikke andre steder. Så stædige er vi.


I dag er #101 t-shirten del af den permanente udstilling af danske klassikere på Designmuseum Denmark.


Strik kollektion

Siden 2022 har vi også været stolte af at tilbyde en lille kollektion af strik lavet i Denmark. Det fine merinogarn er strikket og sat sammen på en lille fabrik i Isenvad i Jylland. Fabrikkens passionerede ejere, Jesper og Sonny, har bevaret strikketraditionen ved at anskaffe strikkemaskiner for at holde produktionen lokal.

[GALLERY]

1 af 1