Trilogi-shows og film

Vi kan godt lide at arbejde i sæt af tre, i trilogier. At lave noget ambitiøst bare en enkelt gang føles ikke rigtigt – det er også mindre bæredygtigt. Så vi laver 3’ere – vi begynder, vi lærer og kommenterer, og så er der finalen.

Den Grå Hal

I 2005 og 2006 samlede Mads Nørgaard det københavnske modepublikum til en trilogi af modeshows i Den Grå Hal (The Grey Hall) – en ikonisk og væsentlig lokation på Københavns fremvoksende kunst- og kulturscene i fristaden Christiania.

 

The Copenhagen Experience 

I 2008 og 2009, påvirket af internettet og debatten om film skulle erstatte modeshows, lancerede vi en trilogi af modefilm med temaet og titlen The Copenhagen Experience. Trilogien – som var en hyldest til Jimi Hendrix og hans musik – ville hver indeholde hver sin coverversion af Danmarks første, legendariske punksang Copenhagen by Sods/Sort Sol.

DJ Djuna Barnes/Maria Gerhardt, DJ Tomas Barfoed og Anders Trentemøller skabte coverversionen til den første film, The Copenhagen Experience #1. Sangen blev et hit i sig selv på den danske nationale radiostation P3. Det tyske band Rework skabte coverversionen til The Copenhagen Experience #2. Noam Griegst instruerede begge film, som havde Freja Beha og Eddie Klint i hovedrollerne og Sods forsanger, Steen Jørgensen, i en cameo-rolle. Alt overskuddet blev doneret til Mændenes Hjem.

Vi mangler stadig en film for at færdiggøre trilogien, så bliv hængende.
Se filmene her

 


Kunsthal Charlottenborg

I 2014 og 2015 afholdt vi en anden trilogi på Kunstakademiet i København og udstillingsstedet for samtidskunst, Kunsthal Charlottenborg. Show ét i februar i den berømte Festsalen, show to i Billedhuggerhaven i august og show tre i det store udstillingsrum igen i februar. 


[GALLERY]

1 af 1