Butikker

Mads Nørgaard - Strøget

Hele Nørgaards butiks-historie startede da Mads Nørgaards farfar Mathias M. Nørgaard åbnede butik på Strøget, Amagertorv 13, hvor der blev solgt sørgetøj. Sidenhen købte Jørgen Nørgaard butikken af sin far og genåbnede den som en ung og moderne multibrand butik med tøj til kvinder i 1958.

I 1986 lancerer Mads Nørgaard hans tøjbrand Mads Nørgaard – Copenhagen. Han åbner butik under samme navn i nr.15 ved siden af sin fars butik, Nørgaard På Strøget.

I dag er begge butikker fusioneret og der sælges tøj til mænd og kvinder under samme tag. Man kan i både herre- og dame-afdelingen finde tøj fra Mads Nørgaard – Copenhagen og andre etablerede og nystartede brands. Vores butik er kendt for bred diversitet blandt de ansatte, i etnicitet, alder og typer.  

Nørgaard har igennem tiden vægtet højt at støtte nye brands, nyt design og kunst. Vi prøver at åbne vores hus for nye talenter når det er muligt; indenfor performance art, live musik, udstillinger og design-samarbejder.

Nørgaard er også hjem for Nørgaard På Strøget #101 T-shirten, der har vundet adskillige priser. Den er en sand favorit blandt unge som gamle. T-shirten med lange ærmer kommer i en bred variation af farver og vigtigst af alt i vores signatur striber. 101 t-shirten i 100% bomuld er lavet i Danmark.

Englebørn

Hvis man går igennem butikkerne fra Amagertorv, så ender man i vores børnebutik Englebørn. Den kan man også komme til ved at gå til Læderstræde 16. I Englebørn kan man finde et bredt udvalg af børnetøj til drenge og piger i alderen 0-14 år. Her findes Mads Nørgaard børnekollektioner og et udvalg af andre brands, der tilbyder sko, overtøj, kjoler, bukser, småt tilbehør etc. 

Læderstræde 16
1201 København K
Tel. 33 12 26 28