Mads Nørgaard – Berlin

Som første udenlandske, monobrand flagskib byder Mads Nørgaard - Copenhagen i Berlin på egne kollektioner, sæsonløse Made in Denmark strik og den ikoniske #101 t-shirt, som findes hos få udvalgte forhandlere. 

ADRESSE Münzstraße 7 10178 Berlin, Tyskland

ÅBNINGSTIDER Mandag. 11.00 – 19.00 Tirsdag. 11.00 – 19.00 Onsdag. 11.00 – 19.00 Torsdag. 11.00 – 19.00 Fredag. 11.00 – 19.00 Lørdag. 11.00 – 19.00 Søndag. LUKKET

“Berlin har en særlig plads i mit hjerte. Jeg har kommet der siden mine teenageår i 80erne og har altid følt et særligt bånd til byen. Hansa Tonstudio, Bowie, Neu – musik, film, litteratur og meget mere – og masser af politik. Som Københavner kiggede jeg mod Berlin for kontrasterne, kanten og også den konservative herlighed. Jeg gatecrashede natten, hvor Berlinmuren faldt, og var både fascineret og skræmt over den måde det gamle Østberlin overtog kulturscenen. Men jeg følte alligevel, at det var the place to be. Fra lang tid tilbage har jeg drømt om, at vi skulle åbne butik her i hjertet af det gamle Østberlin. Og nu sker det – en drøm bliver til virkelighed i Münzstrasse. Vores egen butik i Berlins Mitte. Velkommen!”

– Mads Nørgaard 


 

Følg @madsnorgaardberlin for ugentlige opdateringer på Instagram her

[GALLERY]

1 af 1