Collaborations Events

Black Friday bliver til Culture Friday hos Mads Nørgaard

For andet år i træk vender Mads Nørgaard blikket mod kulturlivet på årets travle handelsdag. I stedet for prisnedsættelser kan alle, der shopper hos Mads Nørgaard – Copenhagen, få en gratis kulturoplevelse med i købet. I år er antallet af oplevelser fordoblet til 10 destinationer og dækker landet bredt; fra Kunsten i Aalborg, Fuglsang Kunstmuseum på Lolland til Planetarium i København.

Culture Friday hos Mads Nørgaard – Copenhagen gælder fredag d. 24. november 2023 kl. 00.00 og 24 timer frem. Vælg et gavekort sammen med dit køb på madsnorgaard.dk eller i Nørgaard paa Strøget og Mads Nørgaard – Copenhagen i Aarhus. Alle gavekort indløses online, dækker en entrébillet til den valgte kulturinstitution og gælder i mindst ét år. Billetten sendes direkte til kundernes email. 

Culture Friday på madsnorgaard.dk kan opleves online fredag d. 24. november 2023 kl. 00.00 her.

Mads Nørgaard omdøber igen i år Black Friday til Culture Friday og opfordrer alle til at opleve og støtte det lokale kulturliv. D. 24. november fra kl. 00.00 og 24 timer frem kan du hos Mads Nørgaard få et gratis gavekort til 10 udvalgte kulturinstitutioner med i dit køb. 

Gavekortet gælder til enten Louisiana i Humlebæk, Grand Teatret i København, Planetarium i København, DAC – Dansk Arkitektur Center i København, Trapholt i Kolding, CLAY i Middelfart, KØN i Aarhus, Kunsten i Aalborg, Fuglsang Kunstmuseum på Lolland eller Kunstmuseum Brandts i Odense. 

 

”Vi er glade for igen i år at kunne lancere Culture Friday og sætte fokus på de fantastiske lokale kulturinstitutioner, vi er omgivet af. Vi tror på, at kultur skaber fællesskab, og vi er derfor stolte af at have endnu flere destinationer med i år, fra Lolland til Middelfart og Aalborg. Vi håber at fortsætte konceptet mange år frem og kunne tilbyde flere former kulturoplevelser til vores kunder.” – Mads Nørgaard  

 

Van Gogh look-alike

Culture Friday lanceres med en SoMe-kampagne, hvor alle kan prøve kræfter som hovedmotiv i ikoniske værker. Bliv inspireret af Ellen, John og Willson fra Nørgaard paa Strøget, der er blevet til henholdsvis Van Goghs selvportræt, Vermeers Pigen med Perleøreringen og Magrittes Menneskesønnen. Hjemmegjorte portrætter skal blot tagges @madsnorgaard på Instagram og er dermed med i lodtrækningen om et årskort til en Culture Friday-destination. 

 

Mode, kunst og kultur

Med Culture Friday fortsættes modehusets tradition for at fremme kunst og kultur. Igennem årene har Mads Nørgaard samarbejdet med unge talenter og etablerede navne som danske Jeannette Ehlers, schweiziske Pipilotti Rist og senest dansk-tyske Ursula Reuter Christiansen og danske Rose Eken. Sidstnævnte skabte i samarbejde med Mads Nørgaard en kollektion af t-shirts, silketørklæder og en special #101 t-shirt edition i anledning af kunstbegivenheden CHART 2023 i København. 

 

Vind et årskort til en Culture Friday-destination

Prøv kræfter som hovedmotiv i et ikonisk værk. Del dit hjemmegjorte portræt på Instagram @madsnorgaard #CultureFriday og vær med i lodtrækningen om et årskort til en Culture Friday-destination. Konkurrencen kører fra fredag d. 24. november til søndag d. 26. november.