MODEBIBLIOTEKET - ET INITIATIV VI ELSKER

MODEBIBLIOTEKET - ET INITIATIV VI ELSKER

Mode er en flygtig størrelse for mange, men det er der ingen grund til, hvis du spørger os. Mode skal være tilgængelig, den skal udforskes, fotograferes og være nem at komme tæt på!

Derfor elsker og støtter vi MODEBIBLIOTEKET, der lanceres i februar 2018 under Københavns Modeuge AW18. Den kuraterede samling af bøger, magasiner og digitale medier får sin egen plads i en specielt designet og møbleret del af Østerbro Bibliotek i København, og målet er at åbne modens verden op for alle slags mennesker - for at inspirere og afmystificere.

"For mig er biblioteker en af hjørnestenene i vores samfund - til fordybelse, til orientering og til inspiration. Jeg vil følge MODEBIBLIOTEKET og med glæde støtte når jeg kan, med viden, donationer af værker og deltagelse ved særlige arrangementer ", siger designer Mads Nørgaard.

MODEBIBLIOTEKET er konceptualiseret af MOON-international.com som et bibliotek-i-biblioteket, men samtidig designet til at udfordre den traditionelle brug af biblioteksrummet. Indenfor finder du de bedste danske og internationale magasiner, modebiografier, fotokunst og masser af digitale ressourcer.

MODEBIBLIOTEKET lanceres under Københavns Modeuge i januar 2018.

Østerbro Bibliotek, Dag Hammerskjölds Allé 19, København Ø