Collaborations

MADS NØRGAARD X REZET STORE

MADS NØRGAARD X REZET STORE

Vi er stolte af at præsentere vores nye design samarbejde mellem Mads Nørgaard – København og Rezet Store.

Ideen bag samarbejdet opstod da Rezet Store ledte efter de perfekte bukser til at vise deres sneakers. Hos Rezet Store bekymrer drengene sig om sneakers mere end noget andet, og de har ofte tænkt, at det er et problem at deres bukser dækkede deres nye sko. Hos Mads Nørgaard – København har vi lang erfaring med klassisk herretøj, men er også inspireret af gadekulturen så dette samarbejde syntes som det perfekte match. 

"Hos Nørgaard elsker vi nye talenter og cool nye butikker i København. Det var med stor glæde, vi startede dette samarbejde. Jeg elsker streetwear, sportstøj og sneakers - vi synes, at vi har blandet det bedste fra klassiske herretøj med en mere afslappet street inspireret stil. "- Mads Nørgaard.

Den kombinerede minikollektion består af et par klassiske jakkesæt bukser med en elastik detalje i anklen, en sporty snor i taljen og en simpel reflekterende detalje på baglommen. Vi har også lavet en hvid langærmet t-shirt med det fælles logo for dette samarbejde.

Kollektionen kan købes i Mads Nørgaard og i Rezet butikken. Vi håber at se dig til vores lanceringsfest torsdag den 3. september kl. 17-19 i Mads Nørgaard butikken.