Collaborations

DANIEL VAN DER NOON X MADS NØRGAARD

DANIEL VAN DER NOON X MADS NØRGAARD

En tropisk sindstilstand – Mads Nørgaard møder Daniel van der Noon

I samarbejde med den britiske kunstner Daniel van der Noon (1988) har Mads Nørgaard skabt en eksklusiv herrekollektion med tryk fra van der Noons arbejde.

Et eller andet sted imellem mode og kunst er et uudforsket og spændende kraftfelt for kreativitet. Denne gang søger vi dette kreative skyggeland sammen med den meget talentfulde kunstner Daniel van der Noon. Med andre ord er vi stolte over at kunne præsentere vores seneste samarbejde.

Inspirationen bag dette samarbejde bringer os til lande langt væk. I hvert fald i ånden. Steder, hvor årstider ikke eksisterer, planter ikke går i dvaletilstand og hvor livet ikke synes bekymrende.  Et tropisk og varmt sted der blot er en fjern drøm for de fleste.

Gennem sine rejser til Miami, Florida, har Daniel van der Noon arbejdet med forestillingen om et tilsyneladende paradis. Men måske det kun er illusionen om et sådan sted. Han har forvandlet denne følelse til en karikeret, næsten forvrænget stil af palmer, art deco-bygninger og blokke af pastelfarver. 

Kollektionen består af en kortærmet skjorte, en sweatshirt, to t-shirts og en genfortolkning af vores klassiske stribede 101 t-shirt. Alle fem modeller er tilgængelige i begrænset antal og bliver lanceret torsdag den 2. februar 2017 i vores butikker på Strøget og i Tullinsgade. Kollektionen er også tilgængelig online.