Collaborations Events

Colour Days

Colour Days

Vi er meget stolte af, at være en del af udstillingen 'Colour Days' hos A. Petersen i København. En udstilling om farver i design, kunsthåndværk og arkitektur. 

I 30 lande verden over fejres 'International Colour Day' den 21. marts med en opmærksomhed på farver i kunst og videnskab, men også med en kommerciel tilgang. Danmark er ikke officielt med i fejringen, men nu tages første skridt i retning mod en fejring af farver med samme brede fokus hos A. Petersen. 

På udstillingen viser deltagerne, hvordan farver er som et grundstof, der kan modelleres, dykkes ned i og ind i. Farver man kan undres over, når man møder dem i sit lokale supermarked, farver og former som del af en kunstnerisk praksis, farver man kan lege med, eksperimentere med og bruge til at ændre sine omgivelser med.

Udover Mads Nørgaard - Copenhagen deltager keramiker Morten Løbner Espersen, farve og tekstildesigner Margrethe Odgaard, tegnestuen Vandkunsten, tekstildesigner og stoftrykker Anne Fabricius Møller og kunstner og designer Eske Rex i udstillingen. 

Som en del af udstillingen kan du komme forbi og bytte en gammel #101 T-shirt (20 år eller mere) til en ny.


Åbningsreceptionen er åben for alle torsdag den 21. marts 17-19
A.Petersen, Kløvermarksvej 70, 2300 København S

Læs mere om udstillingen hos www.apetersen.dk