Events News

CARCEL POP-UP HOS NØRGAARD PAA STRØGET

CARCEL POP-UP HOS NØRGAARD PAA STRØGET

Vi elsker virksomheder, der deler vores fokus på bæredygtighed, produktion og mode, der varer ved. Carcel er lige præcis dén type brand — og vi er glade for at byde dem velkommen til en tre-dages pop-up shop hos Nørgaard på Strøget.

Carcel skabte opsigt til Copenhagen Fashion Week SS17 i august med deres måde at udfordre det typiske set-up for modevirksomheder. Carcel skaber nemlig luksuriøs alpaca-strik produceret af kvindelige fængselsfanger i Cusco, Peru. 

Carcel veksler den ellers spildte tid bag tremmer til en fair løn, faglige færdigheder og muligheden for at spare penge sammen til en bedre fremtid på den anden side af fængselsmuren. Resultatet er, at Carcel kan præstere dansk designet tøj i et af verdens bedste og mest bæredygtige materialer, 100% baby alpacauld, samt muligheden for at støtte kvinder i den del af verden, der har den højeste koncentration af fattigdomsrelateret kriminalitet.

Kvinderne bag Carcel, socialentreprenør Veronica d'Souza og Louise Van Hauen, der har en fortid i modehuse som Louis Vuitton og Dirk Bikkembergs, arbejder ikke med kollektioner og sæsoner i gængs forstand. I stedet designer og producerer de styles, der går på tværs af den normale modecyklus, mens fokus holdes skarpt fast på klassiske designdyder som funktion, detaljer og kvalitet. 

Det kan vi rigtig godt lide. Og vi glæder os meget til at byde dem indenfor og sætte fokus på et brand med samvittigheden i orden og modet til at tænke nyt. 

Carcel pop-up

Nørgaard paa Strøget

23. - 25. november

I forbindelse med den tre-dages pop-up shop hos Nørgaard paa Strøget lancerer Carcel deres nye RIB10 style i et begrænset oplag. RIB10-modellen vil blive solgt hos både Nørgaard paa Strøget og via Carcels egen webshop.