Vi har fundet en vinder

Stort tillykke til Majken Mortensen, der er vinderen af et gavekort på DKK. 7500 til madsnorgaard.dk – tjek din mail indbakke.

Ud over automatisk deltagelse i konkurrencen, kan du ved tilmelding glæde dig til løbende at modtage inspiration til vores stribede univers + du får 10% rabat på din første ordre*

*Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer, #101- og Nørgaard paa Strøget kollektionen, specielle samarbejder og gavekort.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen udbydes af Mads Nørgaard – Copenhagen og løber til og med den 7. April 2024.

Præmien er et gavekort på en værdi af DKK. 7500,00 til anvendelse på madsnorgaard.dk og kan anvendes på hvad end dit hjerte begærer blandt udvalget af tøj og accessories til dame, herre og børn.

Præmiens værdi kan ikke byttes til andet, udbetales i kontanter eller anvendes i vores fysiske butikker.

Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk nyhedsbrevet fra Mads Nørgaard – Copenhagen. Med nyhedsbrevet får du ca. 2-3 ugentlige nyhedsbreve med inspiration til vores stribede univers, invitationer til events og tips om nye kollektioner, Limited Editions og Collabs. Som tak for din interesse, kvitterer vi ligeledes med en engangsrabatkode på 10% til madsnorgaard.dk* Rabatkoden gælder ikke på i forvejen nedsatte varer, #101- og Nørgaard paa Strøget kollektionen, specielle samarbejder og gavekort.

Du kan naturligvis altid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Det gør nu nemt ved at klikke ’unsubscribe’ i bunden af nyhedsbrevet.

Modtager du allerede vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i konkurrencen. Vi trækker vilkårligt lod blandt alle aktive nyhedsbrevsmodtagere.

Der udtrækkes én vinder. Vinderen får direkte besked via den indtastede e-mailadresse. 

Hvis du ikke besvarer vindermailen inden for 14 dage, mister du præmien, og der vil blive udtrukket en ny vinder. Vi annoncerer vinderen på denne side. Stort tillykke til Majken Mortensen, der er vinderen af et gavekort på DKK. 7500 til madsnorgaard.dk

Vinderen af konkurrencen er ansvarlig for alle gældende statslige og lokale skatter og/eller andre gebyrer/omkostninger, der er forbundet med prisen eller modtagelse af præmien.

Du kan kun deltage én gang. Ansatte i Mads Nørgaard – Copenhagen samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen annonceres på de sociale medier i følgende lande: Danmark.

Vi behandler dine data i henhold til vores datapolitik, som du kan læse mere om her.