Collaborations News

Mød Vibe Juul Thomsen i Nørgaard paa Strøget

Det danske designtalent Vibe Juul Thomsen fokuserer på håndværk, kvindekroppens diversitet og asymmetrisk design. Snart præsenterer hun sin første kollektion, der består af denimsæt, t-shirts, slåom-bluser og -kjoler, kjolebukser og en uldjakke. Mød Vibe i Nørgaard paa Strøget d. 24. oktober kl. 10.

Bio

VIBE VIBE blev stiftet i september 2023 af designer Vibe Juul Thomsen (*1997), som er bachelor fra Designskolen Kolding og i gang med en kandidatuddannelse som Sustainable Design Engineer på Aalborg Universitet.

Som barn syede Vibe tøj til sig selv og drømte om et liv som modedesigner. I dag er hun bachelor fra Designskolen Kolding og kan snart præsentere sin første tøjkollektion under navnet VIBE VIBE. Kollektionen produceres og lanceres i samarbejde med Magasin og Mads Nørgaard – Copenhagen. Drømmen er blevet til virkelighed. 

 

 

 

”Samarbejdet med Mads Nørgaard og Magasin er en stor ære for mig og en vidunderlig kickstart af min virksomhed VIBE VIBE,” – Vibe Juul Thomsen

 

Mads Nørgaard – Copenhagen står for kollektionens t-shirts, som er produceret lokalt hos mikrofabrikken Rodinia i Københavns Nordvest og syet i Ikast. Sammen lancerer Magasin og Mads Nørgaard den fulde kollektion i egne butikker.

Videoen er produceret af Rodinia 

 

 

 

”Vibes leg med striber, pasform og fokus på godt håndværk fangede min opmærksomhed. Hun rammer et både ungt og modent udtryk til alle kropstyper. Det faldt jeg pladask for. Vi er meget stolte over at kunne hjælpe Vibes karriere på vej” – Mads Nørgaard

 Mød Vibe Juul Thomsen, når hun besøger Nørgaard paa Strøget og fortæller om sit håndværk tirsdag d. 24. Oktober kl. 10.00.

 

Se vores interview med Vibe Juul Thomsen på @madsnorgaard her.

 

[GALLERY]

1 af 1