Collaborations

UNISEX SMYKKER: TRINE TUXEN X MADS NØRGAARD

UNISEX SMYKKER: TRINE TUXEN X MADS NØRGAARD

Vi er meget glade for at lancere vores nye samarbejde mellem smykkedesigneren Trine Tuxen og Mads Nørgaard. Ved at kombinere hendes signatur halskæder med Mads Nørgaards ikoniske striber, har Trine Tuxen skabt tre medaljoner der kan bæres af både mænd og kvinder.

Smykker er ikke noget nyt for kvinder. Men nogen vil måske sige, at et ur er det eneste acceptable smykke en mand kan bruge. Med vores nyeste samarbejde med den talentfulde Trine Tuxen er det ikke længere tilfældet.

“Jeg har altid følt for at bære smykker, men jeg har bare aldrig rigtig fået det gjort. Da Trine foreslog at skabe tre unisex ornamenter, blev jeg straks tiltrukket af ideen. Jeg har altid være misundelig på guld og skinnende elementer som bliver brugt i rap-musik, og jeg ser frem til at bære med lidt mere bling end jeg gør i dag.“ siger Mads Nørgaard.

Efter at have etableret sit eget smykkemærke i København i 2012 er Trine Tuxen gået fra at være en der ser på, til at være den der definerer den lille men meget talentfulde smykkescene i Danmark. Hendes design viser en stærk nordisk minimalisme med tråde til håndarbejdstraditioner og historiske attributter. Samarbejdet markerer hendes første rejse ind i det mandlige univers.

“Mine designs er afhængige af simple former og et rent udtryk, så jeg er ofte blevet opfordret til at lave unisex ornamenter. Mads Nørgaard har en enestående egenskab til at tale til både mænd og kvinder, og stilmæssigt mener jeg at vi er et godt match”siger Trine Tuxen.

Sortimentet inkluderer en tyk og tynd Venecia-kæde i tre forskellige længder. Medaljonen er 925 sterling sølv forgyldt med 14 karat guld.

Trine Tuxen x Mads Nørgaard sælges i Nørgaard paa Strøget og på trinetuxenjewelry.com fra den 26 november kl 16.00.