Collaborations Events

Mads Nørgaard x Phanta

Mads Nørgaard x Phanta

Ude af proportioner og helt ind i metaverset

Mads Nørgaard indgår partnerskab med det nye kreative bureau og modebrand Phanta. Deres første samarbejde ”Jumbo Originals” viser overdimensionerede takes på Mads Nørgaards-klassikere, digitale accessories og lanceres med en kortfilm under modeugen i august.

Det historiske modehus Mads Nørgaard går sammen med et af de helt nye navne på den danske modescene, Phanta. Sat i verden i 2020 af designer Louise van Hauen, art director Stinne Mie Wilhelmsen og manager Hannah Løffler Schmidt er Phanta et fællesskab for positiv energi og kreativitet på tværs af mode og livstilsprodukter. Med titlen Made by Phriends er planen et langvarigt samarbejde, hvor Phanta indgår som fast partner med Mads Nørgaard og bidrager til minikollektioner og kreative indspark.

”Vi er vilde med Phantas univers og idéer, der inspirerer vores kreative arbejde og hjælper os til at række ud til nye fællesskaber og kunder. Med over 40-års erfaring i mode ser vi altid efter nye talenter til at løfte og forny branchen. Her faldt vores kærlighed på Phanta og deres drillende og intuitive tilgang, der udfordrer vores måde at tænke mode på,” siger designdirektør Mads Nørgaard.

Under den danske modeuge i august præsenteres Mads Nørgaard og Phantas første fælles minikollektion, ”Jumbo Originals”, designet til alle. Phanta har udvalgt en række Mads Nørgaard-klassikere som sømandsstrikken, termojakken og basis t-shirts og leget med overdimensionerede, skæve proportioner og nye farver. Kollektionen lanceres med en kortfilm, hvor virtuelle items introduceres som del af kollektionen.

”Da vi er født som et collaboration-brand, er det en drøm at lave et samarbejde med et så legendarisk Københavner-brand som Mads Nørgaard. Det er fantastisk at samarbejde med et brand, der har et så stærkt DNA og samtidig giver os så frie tøjler til at fortolke nogle af deres ikoniske styles på vores måde. De har vist os kæmpe tillid,” siger Phanta-designer Louise van Hauen.

Minikollektionen lanceres d. 10. august 2022 og vil fra samme dag kunne købes online på madsnorgaard.dk, phanta.life og hos udvalgte forhandlere.