News

"THE CHAMP"

"THE CHAMP"

Til Women Deliver 2016-konferencen har vi skabt en jakke i samarbejde med kønssociolog, og hustru til Mads Nørgaard, Cecilie Nørgaard fra Mangfold og Majken Gilmartin fra Eir Soccer.

Konferencen er verdens største konference inden for sundhed, rettigheder, og trivsel for piger og kvinder.

Women Deliver mener, at når verden investerer i piger og kvinder, vinder alle. Vi kunne ikke være mere enige og vi er stolte at kunne bidrage til Women Deliver konferencen i København i maj 2016.

Ved at samle sportens kraft og modens æstetik har vi skabt en jakke for at symbolisere den universelle empowerment af piger og kvinder. Inspireret af kåben der bæres af boksere inden en stor kamp er jakken lavet i sort satin med en jerseyforing. Symbolerne på jakkens ærmer og hætte er inspireret af de originale kønssymboler, fortolket på en ny måde for at imødekomme mangfoldighed.

Nummer fem på ryggen af jakken er direkte forbundet til FNs Sustainable Development Goals hvor nummer fem omhandler ligestilling mellem mænd og kvinder. De 17 Sustainable Development Goals er tilsluttet af alle lande inden for FN.

Jakken sælges eksklusivt i Nørgaard Paa Strøget og i vores webshop fra 9. maj 2016 med en pris på 999 DKK.

Om deltagerne:
I Mangfold udbreder Cecilie Nørgaard viden om køn og forskellighed gennem forskellige videnskabeligt beviste og kreative tilgange. Hun er fastsat på at integrere forskningsbaserede kønsperspektiver i uddannelse og kultur generelt. Lær mere her: www.cecilienorgaard.com.

Eir Soccers løfte er at omfavne alle de konkurrencedygtige, legefulde og rekreative aspekter af fodbold. Eir Soccer er forpligtet til at skabe bevidsthed om ligestilling og adgang til alt gennem fodbold. Lær mere her: www.eirsoccer.com.

Det danske brand Mads Nørgaard – København har en dyb kærlighed for mode og kunst. Mads Nørgaard – København tager udgangspunkt i en kerne af fashionable klassikere og bygger kollektioner omkring denne kerne. Lær mere her: www.madsnorgaard.dk.

Women Deliver 2016 finder sted fra 16.-19. maj 2016 i København.