News

'101'-eren tager til udlandet

'101'-eren tager til udlandet

"Hvor heldigt at få et projekt med 100 procent kreativ frihed. Dette er den bedste og mest intense måde at arbejde på. Jeg ønskede at fortælle en historie om mennesker, mangfoldighed, kærlighed og åbne sind. "

Denne brochure er et samarbejde mellem ligesindede outsidere i modebranchen. Ungers oprigtige, ufarvede æstetik supplerer perfekt t-shirtens minimalistiske design, der markerer begyndelsen af ​​et nyt kapitel i historien om '101'-eren.

Noter til redaktører:

Nørgaard Paa Strøget og 101 T-shirten

Jørgen Nørgaard (født 1930) åbnede Københavns usædvanlige koncept modebutik Nørgaard Paa Strøget i 1958. I 1967 designede Jørgen 101 t-shirten, som siden har solgt over 3 million eksemplarer og er med i den permanente udstilling på Designmuseum Danmark. Efter at have præsideret over Nørgaard Paa Strøget i mere end fem årtier, gav Jørgen stafetten videre til sin søn, modedesigner Mads Nørgaard i 2010. I 2014 blev Jørgen hædret med den prestigefyldte livstids præstationspris ved Elle Style Awards, Danmark.

Jonas Unger

Født i 1975 voksede fotografen Jonas Unger op i Cuxhaven, Tyskland. Hans arbejde udforsker individualisme og intimitet i samfundet, og hans seneste projekt 'Autoportraits' blev udstillet på Galerie Derouillon i Paris i begyndelsen af ​​2014.