Collaborations News

MØD RODINIA GENERATION

Fat Mod-kollektionen er produceret af den hyperlokale mikrofabrik Rodinia Generation.
MØD RODINIA GENERATION

Fat Mod-kollektionen er produceret af den hyperlokale mikrofabrik Rodinia Generation. 

Designer Trine Young ønsker at revolutionere tøjbranchen. Sammen med et team på 11 udviklere og ingeniører står hun bag den nyopstartede mikrofabrik Rodinia Generation i Københavns Nordvest. De arbejder med robotteknologi for at skabe ”zero waste” tøjproduktion og reducere overproduktion. Der spares både på vand, energi, råmaterialer og lange transporttider.

Vi er stolte af at arbejde sammen med Rodinia Generation, som har produceret 628 unikke, kunstneriske styles til Fat Mod-kollektionen. Alle designs er skabt af bionedbrydelige farver og økologiske og genanvendelig materiale, helt uden vand.

”Sammenlignet med hvordan vi normalt producere tøj i modeindustrien giver Rodinia Generation os en ny mulighed for at producere små mængder i forskellige størrelser, dag til dag. Normalt i vores produktion er minimum 300 stk med en leveringstid på cirka 3 måneder. Rodinia Generation vender det hele på hoved. De skaber ’zero waste’, fordi det som er spildt kan genanvendes direkte efter. Det er en revolution i måden at producere tøj på.” – Mads Nørgaard 

Læs mere om Rodinia Generation her