Collaborations Events

RENTAGE ART GALLERY

RENTAGE ART GALLERY

Nu kan du leje designertøj i hjertet af København takket være Rentage og Mads Nørgaard.

Modeudlejningsplatformen Rentage åbner pop-up-butikken Rentage Art Gallery i Mads Nørgaards projektrum GUL fredag d. 4. november til og med søndag d. 11. December. Her kan du leje designerkjoler fra anerkendte internationale brands for en brøkdel af originalprisen.

’Rentage’ blev stiftet i 2021 af den unge entreprenør og modeentusiast Safiya Qureshi med et ønske om at kombinere bæredygtighed og cirkulær mode. Op til 75% af alle danskere ejer tøj, de ikke bruger. Det ønsker Rentage at bryde med ved at tilbyde et stilsikkert og bæredygtigt alternativ.

“Jeg ser mode som kunst og elsker at samle på disse kunstværker. På samme tid vil jeg gerne have tøj liggende, som jeg anvender driftigt. Rentage har været den perfekte løsning på den udfordring – så kan andre også få glæde af mine nøje udvalgte fund, og jeg behøver ikke at skille mig af med sager, som jeg finder særligt unikke,“ siger Safiya Qureshi, stifter af Rentage.

Platformen, som eksisterer online, åbner nu for første gang en fysisk pop-up i hele november i København K. Butikken byder på et eksklusivt udvalg af kjoler fra high-end brands, som Jean Paul Gaultier, Jacquemus og Prada, med en værdi på op til 70.000 kr. Kjolerne lejes ud for 10-15% af købsprisen, og Rentage er allerede blevet et favoritsted blandt modeglade københavnere.

Sammen med udvalget af designerkjoler faciliterer Safiya Qureshi også kunst i butikken. Rentage Art Gallery har til formål at iscenesætte dialogen mellem kunst og mode og viser værker fra kunstnere, der inspirerer Safiya ligesom de ikoniske tøjdesigns fra Rentage. Oplev bl.a. værker af Ava Samii, Sahar Jamili, Mischa Pavlovski, Camilla Skov, Sara Cecilie Miran og Karim Boumjimar.

Rentage Art Gallery
GUL projektrum af Mads Nørgaard
Læderstræde 14, København K

Designere
Jean Paul Gaultier
GUCCI
Acne Studios
Mugler
Telfar
Jacquemus
Versace
Prada
Kerne.milk
Y/Project
Icon Visions
Christopher Esber
Givenchy
Saks Potts
FASHASH

Åbningstider
Torsdag: 12-18
Fredag: 12-18
Søndag: 12-15

Priser: Leje i 3 dage, 200 DKK-1600 DKK

Om Rentage
RENTAGE er en udlejningsplatform med tøj og accessories startet med et ønske om at være et stilsikkert og bæredygtigt alternativ til overforbrug. Virksomheden, som er stiftet i 2021 af Safiya Qureshi, tilbyder et kurateret udvalg af ikoniske designs fra internationale brands til leje for en brøkdel af prisen.