Collaborations Events

Peech rykker ind med intim velvære i Mads Nørgaards projektrum GUL

Sexshoppen Peech flytter ind i Mads Nørgaards projektrum GUL fredag d. 14. april og en måned frem. Med kvalitetsfyldt sexlegetøj og et bredt eventprogram sættes der fokus på intimitet og velvære i det lille lokale i Læderstræde 14 i København K.
Peech rykker ind med intim velvære i Mads Nørgaards projektrum GUL

Sexshoppen Peech flytter ind i Mads Nørgaards projektrum GUL fredag d. 14. april og en måned frem. Med kvalitetsfyldt sexlegetøj og et bredt eventprogram sættes der fokus på intimitet og velvære i det lille lokale i Læderstræde 14 i København K. 

Peechs vision er at ændre det stigma, der er omkring sex og sexlegetøj, og skabe et værktøj til at tale åbent om sex. Samtidig ønsker de at afmystificere og nytænke brugen af sexlegetøj, blandt andet ved at gøre det til en naturlig del af hverdagslivet og indretningen såvel som i stuen som i soveværelset.  

”Vi er enormt glade for at kunne støtte op om Peechs mission, der sætter krop, køn og identitet på dagsordenen og åbner samtalen om sex til at handle om sundhed og velvære, og ikke skyld og skam. Deres eventprogram er både sjovt og vigtigt for at nuancere billedet af sexlegetøj. Vi håber, at så mange som muligt, uanset køn, alder og baggrund, vil deltage,” siger Mads Nørgaard. 

Direktør og medstifter af Peech, Clara Filippa Damgaard Andersen, udtaler om samarbejdet: “Det har fra dag ét været vores mission at få udbredt sexlegetøj til en del af ens hverdagsliv. Derfor er vi glade for at lancere et samarbejde, som er i tråd med hele vores vision. Denne pop-up skiller sig ud fra vores to butikker ved at have et endnu større fokus på events og giver endnu bedre tid til at tale med kunderne.” 

Programmet er spækket med indslag og gæster, som bidrager til at skabe trygge rammer for samtalen om sex og sexlegetøj. Mød bl.a. NGO’en The Red Van, som kæmper for at skabe bedre vilkår for gadebaserede sexarbejdere, eller deltag i Peechy Parties, som nyfortolker de klassiske “dildo parties”. Der vil også være mulighed for at købe pizza fra det anmelderroste Juli Pizzaria og de hypede mooncakes fra Gluten Slut samt få foreviget dit yndlings-peechy toy, når tatovøren Blaekfang laver stick’n’poke. Sammen med gæsterne skaber Peech hyggelige, uformelle og trygge rammer, hvor der er plads til alle slags spørgsmål. 

Peech pop-up er åben fra fredag d. 14. april til lørdag d. 13. maj i GUL, Læderstræde 14, Kbh K. Åbningstider er onsdag til lørdag kl. 12.00 – 19.00. Eventprogrammet i GUL opdateres løbende på www.peech.dk, på Facebook “Peech”, Instagram @gulproject og www.madsnorgaard.dk.

KALENDER I GUL

Fredag d. 14. April
Åbning af GUL og udstilling af venusspejlets nye spejle.

Fredag d. 21. April
Fredagsbar fra kl. 16 til 19.

Lørdag d. 22. April
Glutenslut tager sine lækre mooncakes med, og der er sørget for lidt varmt at drikke.

Onsdag d. 26. April
Peachy Party med Kathrine Graa, hvor i kan blive klogere på s3xlegetøjets historie.

Fredag d. 28. April
Butikken bliver betjent af Hannibal og Theo, med fredagsbar fra kl. 16 til 19.

Lørdag d. 06. Maj
Juli Pizzeria sørger for at du kan få stillet sulten når de laver cheesy slices til dig.

Onsdag d. 10. Maj
Peachy Party med fokus på produkter til p3nis.

Lørdag d. 13. Maj
Blaekfang hjælper os med at afslutte GUL med manér når hun besøger os med hendes peechy stick & poke tatoveringer.