Collaborations News

#PASPAAPALADS

#PASPAAPALADS

#PASPAAPALADS

Nogle synes, Palads bare er en bygning, der huser en masse biografer – andre mener, at det er en central og enestående udsmykning i København. Nogle synes, Palads skal rives ned og erstattes af et glinsende højhus – andre at Poul Gernes’ farvesætning af bygningen skal bevares.

Vi siger: #PASPAAPALADS

For os er Palads en generøs skulptur i det offentlige rum, et ikon og et pejlemærke, når vi bevæger os rundt i København.

Palads gør noget, som ingen andre bygninger gør og tør – og det skal vi værne om.

Palads står der til overraskelse og fælles undren for alle, der kommer forbi og tænker: Må man det? Alt imens den tager mennesket i hånden og veloplagt viser, hvordan gammelt og nyt, tradition og fornyelse kan tale inspirerende sammen.

I samarbejde med Gernes-Fonden har vi skabt denne t-shirt over vores #101, strikket i Ikast og syet på vores systue i Korsør. T-shirten er farvesat af Poul Gernes’ datter Ulrikka Gernes.

Overskuddet går til en idékonkurrence om fremtidens brug af Palads, som Gernes-Fonden arrangerer i forbindelse med udstillingen KØBENHAVN, KÆRLIGHED & CANDYFLOSS på Copenhagen Contemporary til efteråret 2021.

#PASPAAPALADS – en sådan bygning kommer vi aldrig til at se igen i København!

 

Med kærlig hilsen

Ulrikka Gernes og Mads Nørgaard
København, marts 2021

#PASPAAPALADS
@gernesfonden
@madsnorgaard