News

Nicklas Skovgaard

Nicklas Skovgaard

Vi har været på besøg hos 24-årige Nicklas Skovgaard, der til dagligt arbejder som stylist for interiørvirksomheden Hay. Både Nicklas garderobe og indretning er meget sammensat og omskiftelig, og består af genbrugsfund og nyt. Nicklas var iført vores gule Poker skjorte samt gule Koster strik

Følg Nicklas på Instagram HER

Jeg arbejder meget visuelt med alt hvad jeg foretager mig. Jeg arbejder som stylist for møbelfirmaet Hay, på deres kontor i København. Mit arbejde består b.la. i at indrette Hay butikker rundt omkring i Europa. Derfor har jeg også en del rejseaktivitet hvor jeg besøger butikkerne og udfører styling. Derudover arbejder jeg som freelance stylist med tøj på fotoskydninger, når jeg kan finde tiden til det. Det meste af min tid er dog dedikeret til møbler, rum og indretning, hvilket jeg finder enormt spændende og inspirerende.

Min indretning er meget sammensat, derfor kan det være svært for mig at lave en præcis beskrivelse af den! Men jeg indretter mig som udgangspunkt ud fra møbler og objekter som tiltaler mig og jeg har lyst til at se på hver dag når jeg står op, og som selvfølgelig også tjener en praktisk funktion i mit hjem. Men hvis jeg skal prøve at beskrive den alligevel, så afspejler min indretning meget mig, og hvad jeg synes er flot i momentet, og derfor blander jeg også en del brugt med nye ting. Jeg har ikke en rød tråd jeg følger, men jeg er langt mere styret af hvad jeg føler for hver enkelt genstand. Nogen vil måske mene det virker som et lettere kaos, men det passer mig, og min måde at leve på, enormt godt! Så på en måde kan min indretning vel beskrives som værende meget personlig. Jeg synes det er rart, at de ting jeg omgiver mig med i mit hjem har en historie, eller betydning for mig. Vigtigst af alt - så bliver jeg glad når jeg kigger på dem, og ser mine venner hænge ud i min lejlighed!

Lidt på samme måde som med min indretning, så er min garderobe også meget sammensat og styret af hvad jeg synes om hver enkelt ting. Jeg køber meget brugt, og blander det med nye ting, og derfor er min garderobe, og det jeg køber, lidt af en blandet landhandel fra spidse cowboystøvler til gule plastiksandaler. Jeg tror jeg ville kalde min garderobe for meget alsidig (og ifølge mine venner - til tider mere eller mindre skizofren og periodisk). Min måde at klæde mig på er meget bestemt af hvad jeg synes er flot på det givne tidspunkt, og lige for tiden synes jeg f.eks. at små strikveste med en skjorte under er meget sødt, og i næste uge er det sikkert noget helt andet. Jeg gider ikke være låst af en bestemt stil, men hellere klæde mig i hvad jeg føler for - det giver bedst mening for mig!