News

Mads Nørgaard X AIDS-Fondet

Mads Nørgaard X AIDS-Fondet

I samarbejde med AIDS-Fondet har Mads Nørgaard designet en eksklusiv udgave af vores 101-t-shirt. Kr. 80 fra hver solgt T-shirt går direkte til AIDS-Fondet og deres utroligt vigtige arbejde for en verden uden AIDS og diskrimination af mennesker der lever med HIV. 

Vi er også stolte af at kunne præsentere den danske supermodel Josephine Skriver som ambassadør for dette meget meningsfulde samarbejde. Josephine er vokset op i en regnbuefamilie og har været en synlig forkæmper for homoseksuelles rettigheder over hele verden. Hun har også længe været en tydelig stemme i kampen mod AIDS i USA, hvor hun bor. 

”Jeg har altid været en stor fan af Mads Nørgaard. Jeg husker tydeligt at hans ikoniske stripede T-shirts var det man bare måtte ha’ i gymnasiet. Naturligvis blev mange af mine lommepenge derfor brugt på striberne og jeg tror næsten at jeg havde alle farvekombinationer i mit skab. Derfor betyder det meget for mig at jeg nu kan lave et shoot i netop denne trøje, og så i denne specielle udgave.” – Josephine Skriver.

Både lighed og forskellighed er monumentale værdier hos Mads Nørgaard – Copenhagen. Vi er meget stolte af vores brede og forskelligartede typer af kunder og vores ansatte repræsenterer også et bredt udsnit af aldre, seksualiteter og etnicitet. AIDS-Fondet har lanceret en social media kampagne under hashtagget #smukkeliv for at fejre livet. Fordi alle liv er smukke – uanset køn, seksualitet eller HIV-status.

Smukkeliv t-shirten bliver lanceret d. 18. August i forbindelse med Copenhagen Pride.

Køb Smukkeliv t-shirten her.