Collaborations

Mads Nørgaard og Tal R Samarbejde

En special-kollektion imellem Mads Nørgaard - Copenhagen og vores gode ven og højtagtede kunstner Tal R, lavet i forbindelse med dennes seneste udstilling på Louisiana, Academy of Tal R.
Mads Nørgaard og Tal R Samarbejde

Vi er ekstremt stolte over at kunne præsentere vores seneste samarbejde. En special-kollektion imellem Mads Nørgaard - Copenhagen og vores gode ven og højtagtede kunstner Tal R, lavet i forbindelse med dennes seneste udstilling på Louisiana, Academy of Tal R.

Få kunstnere har haft større indflydelse på moderne dansk kunst end Tal R. Hans sjældne evne til at skildre hverdags-scener fra vores moderne verden på en abstrakt måde har ladet ham udvikle sig til en af de vigtigste danske kunstnere i sin generation. Udstillingen på Louisiana fungerer både som et kunstnerisk tilbageblik og en udstilling af nye værker.

Fire af de nye værker fra udstilingen er, i samarbejde med Mads Nørgaard - Copenhagen, blevet til en mini-kollektion.

"Tal har været en nær ven af Mads Nørgaard - Copenhagen siden butikkens helt spæde begyndelse. Vores lange forhold gør dette samarbejde endnu mere meningsfyldt og vi er ekstremt glade for at kunne give vores beskedne bidrag til hans enorme udstilling på Louisiana."

Resultatet af vores kreative møde er en mini-kollektion der består af to t-shirts og to sweatshirts. Alle fire stykker tøj bærer forskellige print fra udstillingen.