News

LILLE SOL – STOR FORSKEL

LILLE SOL – STOR FORSKEL

Olafur Eliassons Little Sun er utvivlsomt et af de vigtigste kunstværker i vores generation. 

Little Sun er på en og samme tid en social virksomhed der producerer sollamper og opladere til off-grid samfund, et kunstværk og en måde at forbinde verden ved at dele energi.

Den 26. november inviterer vi venner og familie til at komme forbi Nørgaard på Strøget, da vi fejrer fremskridtene i det globale projekt sammen med Olafur Eliasson.

Lige siden Eliasson og solingeniør Frederik Ottesen lancerede Little Sun Original i 2012 for at få ren, overkommelig energi til de 1,1 milliarder mennesker verden over, der lever uden elektricitet i "off-grid" -områder, har vi haft fornøjelsen at sælge det i vores butikker, hvilket har givet os muligheden for at dele dette storartede projekt med vores kunder. For at støtte dette fantastiske projekt samarbejder Mads Nørgaard - København nu med Olafur Eliasson for en dag i lyset af Little Sun.

Foruden Little Sun Original-lampen, som vi kender den, har Little Sun nu produceret en sol-oplader med en indbygget lampe, der gør det muligt for folk i områder uden elektricitet at tænde deres omgivelser efter solnedgang og oplade deres telefoner.

Hos Mads Nørgaard - København tror vi på at give en hjælpende hånd til dem er er mindre heldige. Derfor er vi glade for at arbejde sammen med den talentfulde Olafur Eliasson i et fælles samarbejde om hans Little Sun-projekt. Sving forbi Nørgaard paa Strøget, køb en sollygte og tag en snak med selveste Olafur. Vi sørger for varm kaffe og te.

www.littlesun.com

Mads Nørgaard præsenterer: Little Sun
Nørgaard på Strøget
26. november, 11. – 12.

Læs mere om arrangementet HER.