News

Klint & Bro

Klint & Bro

Bag mikrobryggeriet Klint & Bro står iværksætterne Eddie Klint og Louis Bro der om få måneder udvider med eget spisested og bar på Nørrebro. Her kan du blandt andet smage deres kombucha, en drik, fuld af probiotiske bakterier og brygget ved hjælp af en levende kultur, der skal drikkes som et alkoholfrit alternativ til cider eller øl. 

Vi mødte Eddie og Louis i deres nye lokaler på Nørrebro. Eddie er iklædt vores nye 'Traktor' Fleece-trøje, den kan købes HER

 

Hvordan startede Klint & Bro?

Grundstenen i Klint&Bro bygger på tanken om at brygge de bedste drikkevarer af de bedste råvarer. Vi startede Klint&Bro for lidt over to år siden efter vi havde smagt kombucha i udlandet og begge syntes at det var helt genialt. En velsmagende perlende drik, fuld af probiotiske bakterier og brygget ved hjælp af en levende kultur - det jo for lækkert. Vores ambition var at løfte kombuchaen til et niveau, hvor den kunne måle sig med drikkevarer såsom øl, vin og cider på trods af at det ikke indeholder alkohol. Vi besluttede derfor at starte med at brygge kombucha i håb om at andre ville få øjnene op for dets potentiale som et alkoholfrit alternativ til maden. Det har efterfølgende vist sig at være et hit, da vi har haft sindsyg travlt med at levere flasker til forskellige restauranter i København lige siden. 

Vi har længe haft lyst til at åbne vores eget sted. Et sted hvor vi kunne brygge og skænke vores drikkevarer direkte til venner, familie og hvem der ellers skulle få lyst til at komme forbi. Derfor åbner vi Klint&Bro, kombucha bar & køkken primo 2019 på hjørnet af Tagensvej og Vølundsgade, et smukt lille hjørne i en ellers glemt del af Nørrebro.