News

KIRSTEN DEHLHOLM OVERTAGER NØRGAARD PAA STRØGET

KIRSTEN DEHLHOLM OVERTAGER NØRGAARD PAA STRØGET

Man ved aldrig hvad der sker, når Kirsten Dehlholm og hendes performancegruppe Hotel Pro Forma indtager hovedscenen. Umuligt at fastlå, men vi garanterer at det vil skille sig ud.

En ting er dog sikkert: Kom den 8. november 2016 så du kan se hendes arbejde i Nørgaard paa Strøget, da vi har inviteret Kirsten Dehlholm til at dekorere vores vinduesdisplay. Kunstværket hedder Novemberhimmel (November Sky) og det vil også fungere som scenen for vores fire live performances i november .

Både udstillingen og performancen udvikler sig om gråtoner, puls og åndedrag og lys og refleksioner, ifølge Kirsten Dehholm. For en mere omfattende forståelse af Novemberhimmel, skal du komme og se showet.

Novemberhimmel er den næste installation i en lang række af forskellige kreative  overtagelser af vores vinduesdisplay i Nørgaard paa Strøget. Et igangværende projekt der giver os mulighed for at kombinere vores oprindelse i mode med vores kærlighed til kunst og dele oplevelsen med alle.

Sørg for at stoppe forbi Nørgaard paa Strøget og se Kirsten Dehlholm og Hotel Pro Formas arbejde. Vi er glade for at have Kirsten, en ægte pioner inden for dansk performancekunst, tilbage i vores vinduesudstilling igen.

'Novemberhimmel'

Koncept: Hotel Pro Forma
Design: Kirsten Dehlholm, Anne Mette Fisker Langkjer
Teknik: Tobias Lukassen
Lysdesign: Marianne Tuxen, Arthur van der Zaag

Performance byafHotel Pro Forma
11. - 12. november og 17. - 18. november
15.00 - 16.00