Collaborations Events

Kay Bojesen x Mads Nørgaard – Copenhagen

To ikoner mødes. Vi er stolte af at kunne præsentere Kay Bojesen-aben i vores #101 t-shirt.
Kay Bojesen x Mads Nørgaard – Copenhagen

To ikoner mødes. Vi er stolte af at kunne præsentere Kay Bojesen-aben i vores #101 t-shirt.

Den danske designer Kay Bojesen (1886-1958) skabte sin mest elskede træfigur, Aben, i 1951 til Snedkernes Efterårsudstilling. Designet var tænkt som en knage til børn. I dag er det en sand designklassiker og en kær ven, der følger os gennem hele livet. 

Hos Mads Nørgaard – Copenhagen er vi stolte over at få lov til at klæde aben på. I samarbejde med Kay Bojesen Denmark er aben nu iført en Nørgaard paa Strøget-klassiker, nemlig #101 t-shirten. Aben i en påmalet t-shirt findes i to varianter: den originale #101 i hvid med sorte striber fra 1967 samt en ny version i sort med hvide striber, begge med rød halskant. 

Den nye #101-version kalder vi KAY og er sat i produktion hos vores systue i Korsør (DK). Den sælges eksklusivt i Nørgaard paa Strøget og på madsnorgaard.dk.

Aben er fremstillet i FSC®-certificeret teak & limba og kommer i tre størrelser: S (H: 18,5 cm), M (H: 28 cm) & L (H: 47 cm). Hver figur er skabt i hånden. Der findes ikke to ens.

Find Kay Bojesen Abe x Mads Nørgaard – Copenhagen online på madsnorgaard.dk her, www.rosendahl.com, samt hos Nørgaard paa Strøget, Mads Nørgaard – Copenhagen i Aarhus og Berlin og hos udvalgte forhandlere.