News

I Atelieret

I Atelieret

22-årige Sophie Linnemann studerer tekstildesign på Danmarks Designskole. Ved siden af studiet arbejder Sophie freelance med projekter indenfor scenografi, foto og udvikling af tekstiler og prints. Hendes seneste projekt er et samarbejde med det nye danske tøjmærke Iconvisions

Vi besøgte Sophie i hendes hjem og atelier i København, hvor hun var iført vores nye buksedragt. Køb buksedragten HER

 

Beskriv din kunst og hvor din inspiration kommer fra?

Jeg arbejder som sagt i flere forskellige slags medier. Jeg føler at jeg gennem de sidste år har skabt mit eget personlige univers, som jeg udtrykker igennem tegning og maling, collage, skulptur og form. Jeg går meget op i at være tro mod min egen æstetik og dømmekraft. Jeg bliver altid meget inspireret af min farmor. Jeg er inspireret af hendes livsstil, hendes energi, hendes gamle atelier og hendes samling af kunst, bøger og musik! Jeg bliver også ofte fascineret af karakterer og stemninger fra film og bøger. Specielt film instrueret af wes Andersson og Sophia coppola - jeg synes de er mega seje fordi de virkelig formår at skabe spændene personligheder og universer.

Hvad har du på når du arbejder?

Jeg kan godt lide at arbejde i løst og behageligt tøj, og selvfølgelig noget hvor der må komme malerpletter på. Når jeg arbejder på trykværstedet på min skole har jeg altid hvid kittel på. Det er også vigtigt der er gode lommer i det tøj jeg arbejder i til værktøj og min iPhone så jeg kan høre musik eller podcasts imens jeg arbejder. 

Følg Sophie Linnemann på Instagram under hendes alias @Heste_jente