News

HOTEL PRO FORMA

HOTEL PRO FORMA

Er det et teater? Er det en performance? Er det en scene af virkeligheden? Det er det helt sikkert måske. En stedfast kamæleon i en undvigende verden er Hotel Pro Forma umulig at kategorisere, men altid en til at levere. Ledet af frontkvinden Kirsten Dehlhom, markerer denne måned Hotel Pro Formas 30 års jubilæum. Og det er noget at fejre!

Hos Mads Nørgaard har vi en lang historie for at låne vores butiksvindue ud til Kirsten Dehlholm. Hotel Pro Formas jubilæum var den ideelle grund til at invitere hende til at vise en lille brøkdel af sit store repertoire. I modsætning til Hotel Pro formas store jubilæumsudstilling på Kunstforeningen Gl. Strand, er Kirsten Dehlholm i denne måned enerådigt ansvarlig for vores vinduesudstilling. For at hylde en af de mest interessante og stadigt skiftende performancekunstnere i hele landet, har Kirsten Dehlholm fri mulighed for at gøre, lige hvad hun ønsker. Vi byder velkommen til stykket 'Lokke And. Lokke Due. Lokke Dig. 'af Kirsten Dehlholm og Anne Mette Fisker Langkjer.

I butikken har vi bedt Kirsten Dehlholm om at overtage Let's Exchange, vores kulturelle koncepthjørne. Ideen bag Let's Exchange er at bede vores yndlings kunstnere, forfattere, musikere og venner om at vælge ting de elsker og udstille dem, så de kan blive beundret af alle. Let's Exchange er åben fra den 7 november kl. 11.00. Sørg for at komme forbi og se hendes udvalgte stykker.

Sørg også for at besøge jubilæums-performancen og udstillingen ‘Dagens Kage Er En Træstamme’ af Hotel Pro Forma på Kunstforeningen Gl. Strand lige rundt om hjørnet fra Mads Nørgaard butikken. Udstillingen viser højdepunkter fra Hotel Pro Formas mere end 50 værker gennem årene. I Hotel Pro Formas egne ord:

“Udstillingen kræver ikke kendskab til Hotel Pro Forma. Det er en del af den igangværende og nysgerrige undersøgelse, som altid er til stede i Pro Formas arbejde. Med fokus på det visuelle udtryk fortsætter undersøgelsen med at udfordre fremherskende forestillinger om form, fænomener og genrer”

Tillykke med fødselsdagen fra alle os hos Mads Nørgaard.

Hotel Pro Forma: Lokke and. Lokke due. Lokke dig.
Nørgaard Paa Strøget, Amagertorv 13, 6-29 november.

Hotel Pro Forma: Dagens Kage Er En Træstamme.
Kunstforeningen Gl. Strand, 6-29 november.