News

Festivalsæson

Festivalsæson

Sæsonen for festivaler er sparket i gang og vi glæder os til endnu en gang at indtage Roskilde Festival med striber i stor stil når vi åbner vores butik på festivalpladsen.

I år er det 10. gang vi er på Roskilde Festival og det skal markeres med en endnu mere fantastisk butik end de foregående år.

Udover tidligere kollektioner til nedsatte priser laver vi i år en sweatshop hvor du kan customize dine køb med prints fra vores printmaskine.

Derudover har vi lavet en minikollektion af stribet Mads Nørgaard merchandise som vil kunne købes på i vores butik på festivalpladsen. Her finder du blandt andet en rejsehårbørste, en powerbank, en lighter, et regnslag og meget mere.

Bliv festival-klar

Som noget helt specielt har vi i år lavet vores eget festival-kit (UDSOLGT) bestående af vores populære Bel Air Cappa-taske sammen med en lighter, et knæklys, en hårbørste, en vandafvisende mobilpose, et tørklæde og den prisbelønnede bog, Jeg Slukker Nu!, udgivet af Don Max / Politikens Forlag.

Festival-kittet er desværre helt udsolgt.

 

På webshoppen har vi samlet en række produkter til dig som gør sig særligt godt på festivaler, bl.a. Bel Air Cappa-tasken (dog uden indhold). Tjek hele vores festival-kollektion ud her.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer og til de af jer der skal på Roskilde - vi ses!