News

DOUGLAS COUPLAND X CHART ART FAIR X MADS NØRGAARD

DOUGLAS COUPLAND X CHART ART FAIR X MADS NØRGAARD

Den tilbagevendende kunstfestival Chart Art Fair er lige på trapperne. En begivenhed vi endnu en gang er ekstremt stolte over at arbejde sammen med her hos Mads Nørgaard. Men i år har vi taget forholdet et skridt videre. Mads Nørgaard har nu fået den fornøjede glæde at lave sloganet "DANISH MODERNITY IS ESSENTIAL", af den canadiske multikunstner Douglas Coupland, til et begrænset antal t-shirts. Sloganet er ét ud af 14 forskellige tryk.

Trykkene der fordobler både kunst og mode, er lavet af Coupland specielt til dette års Chart Art Fair. Produktet er præsenteret under hovedtemaet DANISH MODERNITY IS ETERNAL, og fra dette perspektiv har han på strålende vis oprettet en række af tekstbaserede tryk, der stræber efter at opsummere de komplekse og modstridende overvejelser, der løber gennem næsten alle moderne danske borgere. 14 forskellige prints – både humoristiske og tankevækkende.

Når det kommer til Douglas Coupland, er det svært at fastslå, om hans pen eller pensel er mægtigere. Denne serie af tryk er endnu et bevis på hans store talent, samt hans evne til at udtrykke en bestemt følelse i vores samfund og pakke det på en visuelt smuk måde. Præcis som han gjorde det med en hel generation i sin 90’er bestseller, Generation X. Var der nogen der sagde multitalent? Vi kan ikke vente med at samarbejde med Mr. Coupland.

Chart Art Fair bliver skudt i gang den 26. august på Charlottenborg Kunsthal. Den trykte t-shirt vil være tilgængelig eksklusivt hos Mads Nørgaard på Amagertorv og vil blive vist sammen med kunstværket. Vi er glade for at være en del af projektet.

Tjek Chart Art Fair-programmet og læs mere her.