News

Cecilie Bahnsen kuraterer NØRGAARD

Cecilie Bahnsen kuraterer NØRGAARD

Cecilie Bahnsens efterårskollektion tog os med storm - med sin ynde, sin sorthvide kant og sin usædvanligt helstøbte fremtoning.

Da vi så Cecilies show under Copenhagen Fashion Week fik vi lyst til at købe det hele, og præsentere det i sin helhed i vores butik på Strøget i København.

Derfor har vi inviteret Cecilie Bahnsen til at kuratere vores butik den 8.-9. september 2017.

Det betyder at Cecilie bestemmer over butikken og står for alt fra vinduesdekoration, udsmykning og soundtrack, ligesom Cecilie vil være gæst i vores kultur-stafet Let’s Exchange, som tidligere har talt gæster som Maria Gerhardt, Kirsten Delholm og Olafur Eliasson.

Cecilie Bahnsen har desuden designet en særlig #101 T-shirt, som bliver solgt eksklusivt i butikken sammen med sin egen kollektion.

Mads Nørgaard udtaler: ”Hos Nørgaard har vi altid støttet nye talenter indenfor mode og kunst, og vi er derfor meget stolte over at invitere Cecilie Bahnsen indenfor i Nørgaard Paa Strøget. Vi har købet HELE kollektionen, hvilket er særligt – normalt ser man kun dele af en kollektion, så det er sjældent at kunne vise hele den vision designeren har haft, men Cecilies kollektion fortjener den gestus. Jeg tror det bliver aldeles enestående, og vi glæder os til at opleve Cecilie Bahnsen overtage vores smukke butik”.

Cecilie Bahnsen (*1984) er uddannet fra Royal College of Art in London. I 2016 vandt hun Dansk Design Talent Magasinprisen og er desuden første danske finalist til den prestigefyldte LVMH Prize.

Hendes tøj sælges hos Dover Street Market, og i andre førende butikker verden over.