News

Café Slusen

Café Slusen

Ole Geisler, 60 år

Beskriv dit arbejde og de projekter du arbejder på?

Jeg arbejder som direktør og projektudvikler i Slusens Bådbyggeri, hvor vi primært bygger husbåde. Men gennem tiderne er det blevet til mange små finurlige ting ude på vores adresse. Det sidste vi har fået op at stå er en lille café hvor vi serverer fiskelækkerier på dåser fra Spanien og Portugal og hvor vi har et fint lille udvalg i naturvine.

Hvordan vil du beskrive din garderobe og hvad går du efter når du køber tøj?

På en måde betyder tøj meget for mig. Jeg er aldrig ligeglad med hvad jeg tager på, og kan godt føle mig dårlig tilpas i en eller anden konkret skjorte uden at kunne fortælle præcis hvorfor. Men så er jeg også blevet vejledt godt og grundigt af de tre kvinder i mit liv - min hustru og mine to døtre. De er meget obs på at de ikke skal følges af “noget” de ikke kan stå inde for. Ser jeg tilbage på min garderobe et konkret år, vil det som regel vise sig at jeg har brugt et par skjorter, et par T-shirts og en uldtrøje. Og så kan jeg ikke slippe Levis 501. Sådan har det været i 40 år - fandme! Et jakkesæt eller to hænger også klar til lejligheden.

 

 

 


Ole bærer vores kraftige uld-skjorte, Tomra Sula. Den maritimt inspirerede overskjorte er velegnet som overgangsjakke i efteråret, eller som ekstra lag om vinteren.


 

 

 

Besøg Café Slusen på adressen Ved Slusen 34, 2300 København S.