Collaborations Events

BILLIG KNIPNING 80 KR.

BILLIG KNIPNING 80 KR.

Nikolaj Møller præsenterer Billig Knipning – en portrætserie fra Ilayah Lassens frisør i Odense.

Fotograf Nikolaj Møller møder Ilayah Lassen gennem sin familie og hører historien om hendes frisør Billig Knipning, hvor hun klipper hår på vennerne for 80kr og derefter deler før og efter billeder på sin Instagram profil. Nikolaj bliver straks forelsket i billederne på Instagram. Han skriver:

”Det er ungdom i sin reneste form. En form for ungdom som jeg ikke selv har kendt til. De har en total accept af det uperfekte, en kærlighed til forskelligheden, en vitalitet. Et sammenhold. Et fællesskab. Det er hjemmerullede cigaretter og billige øl. Måske er det min egen naive og håbefulde idé om at vokse op udenfor København, måske afspejler de faktisk den uspolerede ungdom, som vi alle længes efter. Det vil jeg gerne portrættere.”

Mads Nørgaard har støttet projektet, og resultatet er ungdomsøjeblikke i form af en portrætserie af Ilayahs venner iført vores 101er, imens de klippes. Portrætterne udstilles i Nørgaard paa Strøget og udkommer som bog. Kom med til udstillingsåbning og boglancering fredag d. 23. september kl. 16.00 – 18.00 i Nørgaard paa Strøget. Alle er velkomne!

Se mere om Billig Knipning her.