News

KUNSTNERISK FARVELÆGNINGSBOG: FACING GENDER EQUALITY

KUNSTNERISK FARVELÆGNINGSBOG: FACING GENDER EQUALITY

Det er ingen hemmelighed, at vi går meget op i lige muligheder for alle på tværs af alle køn. Vi mener, at ligestilling børe være underforstået i 2016 og vi bifalder hvert skridt i den rigtige retning. Det er også derfor, at vi er enormt glade for at tilslutte os et helt nyt kreativt projekt mod ligestilling over hele linjen. En farvelægningsbog der skal sætte fokus på problemet. Den hedder: Facing gender diversity. 

Kvinden bag dette vigtige projekt er kønssociolog, og hustru til Mads Nørgaard, Cecilie Nørgaard. Hun har skabt denne sjove og tankevækkende farvelægningsbog der italesætter behovet for ligestilling på en ny og kreativ måde.

Farvelægningsbogen indeholder værker fra 30 fremtrædende kunstnere. Alle deltagende kunstnere blev bedt om at skabe deres idé for et visuel udtryk, der åbner op for refleksioner om køn og mangfoldighed. Resultatet er en bredt favnende samling af kloge og kreative tegninger, der helt sikkert vil give dig stof til eftertanke og friske perspektiver. 

Føl dig fri til at gøre lige hvad du vil med kunstværkerne i farvelægningsbogen. Farv dem,  put dem i ramme eller sæt bogen frem til visning. Så længe du udfylder de tomme rum og tænker på den generelle og vigtige besked bag projektet.

Farvelægningsbogen udkommer den 10. juni 2016 og vil være tilgængelig i MANGFOLD og i vores butik i København. Den vil indeholde kunstværker fra de følgende brillante kunstnere.

Cathrine Raben Davidsen, Thomas Poulsen/FOS, Helle Mardahl, Lilibeth Cuenca, Gardar Eide Einarsson, Stine Langvad, Anika Lori, Sara Trier, Kaspar Bonnén, Rebecca Langebæk, Ida Felicia Noack, Sandra Blichert, Malene Landgreen, Louise Trampedach, Anders Morgenthaler, Morten Løfberg, Richar Colman, Elmgreen & Dragset, Anne Marie Plough, Roberts Cederholm, Henrik Plenge, Adam Saks, Jan Oksbøl Callesen, SUPERFLEX, Bjørn Nørgaard, Jesper Just, Jens Haaning, Olafur Eliasson, Gerda Thune Andersen og David Shrigley.