Collaborations

ART ALIVE X MADS NØRGAARD

ART ALIVE X MADS NØRGAARD

I samarbejde med Louisiana byder vi velkommen til den indiske kunstner Shilpa Gupta i vores butiksvindue. Shilpa Gupta er kendt for hendes politiske kunstværker så som ’Singing Cloud’, der er en permanent del af Louisianas samling.

Kunst har altid været en essentiel del af Nørgaard-familien og som tilhængere af Louisiana Museum for Moderne Kunst er vi stolte af at låne vores butiksvindue til deres performancekunst festival, Art Alive.

Til Art Alive festivalen vil hun vise sin ballon-happening ‘I Want To Live With No Fear’. Ballonerne er udstillet i vores vindue fra onsdag den 4 maj.

Art Alive festivalen, 6-7 maj, har et intenst og spændende program med talks, performances og debatter. Derudover får du også chancen for at møde internationale anerkendte kunstnere som William Kentridge, Shilpa Gupta, Ragnar Kjartansson, Pipilotti Rist, Manal Al Dowayan, Ed Atkins, Alex Da Corte og Olafur Eliasson.

Festivalen er åben for alle med entrebilletter til museet. Entrebilletter købt den 6 maj kan genbruges på festivalens anden dag - den 7 maj.