News

EN NY KEVI

EN NY KEVI

Ved hvert skrivebord på Mads Nørgaard-kontoret er der en kevi kontorstol. Sådan har det været siden Mads’ far Jørgen Nørgaard havde sine daglige runder på kontoret, og sådan vil det blive ved med at være.

Kevi-stolen er både funktionel og smuk. Den passer perfekt ind til kontorets kunst, stativerne med tøj, planterne og selv de moderne justerbare borde.

I Mads Nørgaard terminologi er det eneste stolen mangler striber. Netop af denne grund har Mads Nørgaard teamet op med Engelbrecht, producenten bag Kevi-stolen, for at skabe en stribet version af den moderne klassiker. Kevi-stolen er blevet polstret med et stribet uldstof designet af Mads Nørgaard og Kvadrat, og den fås i to forskellige versioner: en med og en uden stof på bagsiden.

“Jeg har altid været begejstret af kombinationen mellem funktion og design, en fascination der også viser sig i mit eget arbejde. Kevi-stolen har bevist at den er kommet for at blive, og dens holdbarhed er noget, vi forsøger at bringe ind i vores egne designs. Den eneste ting Kevi-stolen havde brug for, var striberne.” – Mads Nørggard

Kevi-stolen er designet af arkitekten Jørgen Rasmussen tilbage i 1958 og er sidenhen blevet solgt I mere end 2,5 millioner eksemplarer. Ved siden af det perfekte, simple design og fantastiske funktionalitet er stolen kendt for sin revolutionerende dobbeltrullende hjul.

Mads Nørgaard x Engelbrecht Kevi stol fås nu på Engelbrechts.com.