Collaborations

#101 AF PETER SHIRE

#101 AF PETER SHIRE

Et samarbejdsprojekt mellem Jørgen og Mads Nørgaard, Peter Shire og Space Magazine.

En leopard ændrer ikke sine prikker, men #101 t-shirten kan ændre sine striber. Sammen med Space Magazine har vi overleveret vores tidsløse 101 til den Los Angeles-baserede kunstner Peter Shire. Hans usædvanlige og farverige hjerne er nu ansvarlig for en sjælden og modig genfortolkning af vores elskede striber.

Peter Shire er født og opvokset i det pulserende East Los Angeles kvarter Echo Park hvor han stadig bor. Området krediteres som hans inspirationskilde gennem en kunstnerisk karriere, der strækker sig over mere end 40 år og over enhver form for kunst man kunne forestille sig. Hans karakteristiske og farverige stil bliver nu overført til det klassiske Mads Nørgaard univers, og vi er glade for at præsentere tre helt nye modeller af #101 t-shirten. Hver enkelt af dem er individuelt omarbejdet af Shire og hans blik for farvekombinationer.  

Peter Shires arbejde er ofte blevet beskrevet som en ny bølge af Bauhaus. Grundet hans karakteristiske levende kunst og brug af vinkelformer er det nemt at forstå sammenligningen med en af de største designbevægelser nogensinde. Hans evne til at matche former og farver som ingen andre er blevet omsat til skulpturer, møbler og offentlige installationer såvel som hans livslange projekt af malede fliser. Hans unikke stil har gjort ham til en integreret del af Ettore Sottsass' indflydelsesrige designkollektiv, Memphis Group, fra de tidlige firsere.

Ikke overraskende elsker vi at udforske de sfære, der udvikler mode og kunst. Når du kombinerer talent med forskellige tilgange og forskellige baggrunde, bliver gode ideer skabt og udvikler sig til noget smukt og substantielt. Vores samarbejde med Space Magazine og Peter Shire er endnu et eksempel på dette. Vi er meget glade og ekstremt stolte af at præsentere Peter Shire #101 t-shirten – en moderne genfortolkning af en klassiker.

Peter Shire #101 t-shirten vil være tilgængelig i tre forskellige farvesammensætninger. Hver farve er begrænset til 50 stk. Kollektionen sælges eksklusivt  i vores butik på Strøget fra 13. januar 2016.