News

10 ÅR PÅ ROSKILDE FESTIVAL

10 ÅR PÅ ROSKILDE FESTIVAL

Når Roskilde Festival starter i weekenden kan vi fejre 10 år med Mads Nørgaard på festivalpladsen. I den anledning har Mads lavet en Roskilde Festival-playliste.

I år finder du vores bod i Trade Zone West mellem Orange Scene og Avalon. Udover tidligere kollektioner til nedsatte priser laver vi i år en sweatshop hvor du kan customize dine køb med prints fra vores printmaskine.

Derudover har vi lavet en minikollektion af stribet Mads Nørgaard merchandise som vil kunne købes i vores butik på festivalpladsen. Her finder du blandt andet en rejsehårbørste, en powerbank, en lighter, et regnslag og meget mere.

Som opvarmning til festivalen, eller som plaster på såret hvis du ikke skal med, har vi lavet en playliste med nogle af de bedste oplevelser Roskilde Festival har haft at byde på fra 1978 til i dag. 

Mads Nørgaard har fremhævet nogle af sine bedste koncertoplevelser, blandt andet Bob Marley i 1978, PJ Harvey i 2011 og sidst Solange i 2017.

Hvis du mangler festival-gear bør du tage et kig i vores Festival-kollektion, hvor vi har samlet alle de varer vi synes egner sig allerbedst til en festival.

Du kan høre hele playlisten kurateret af Christian d'Or på vores Spotify-profil eller lige her.