Retur- & Bytteservice

Det er vigtigt for os at skabe en god shoppingoplevelse og derfor tilbyder Mads Nørgaard en nem returordning. Når du bruger vores gratis returservice, er du også fuldt forsikret i tilfælde af tyveri eller tab under levering til vores lager.

Varer købt online på www.madsnorgaard.dk kan ikke ombyttes eller retuneres i vores NØRGAARD butik. Udsalgsvarer byttes ikke men pengene gives retur.

RETURNERING AF VARER
Varerne pakkes forsvarligt i deres originale emballage inkl. diverse labels og hantags. 

Vedlæg følgesedlen fra din ordre samt udfyldt returseddel og luk/tape pakken forsvarligt til.

Forudbetalt returlabel klistres udenpå pakken der afleveres ved dit lokale posthus indenfor 14-dage efter modtagelse af din ordre.

BYTTESERVICE
Købte varer kan byttes til en anden størrelse. Al ombytning af varer afhænger af varelager og sendes til dig uden beregning. Venligst bemærk at vi kun kan tilbyde fri fragt én gang per ordre. Ønsker du at bytte dit køb til en ny type vare eller alternativ farve, bedes du returnere din vare til os og lave dit nye køb separat på www.madsnorgaard.dk.

TILBAGEBETALING
Din tilbagebetaling vil blive krediteret til den oprindelige købers kreditkort. Hvis den samlede ordre returneres modtager du tilbagebetaling af det fulde beløb inklusiv forsendelsesomkostningerne. Når du returnerer færre varer end hele bestillingen, får du kun refunderet beløbet for den/de vare/varer, du returnerer.

Vær venligst opmærksom på at der kan være et par dages forsinkelse fra du modtager kvitteringen for returnering af din vare til det refunderede beløb indfinder sig på din konto.

Tidsrammen for tilbagebetaling afhænger af det anvendte kreditkort og kortudsteder. I tilfælde af at modtageren af produktet ikke svarer til køberen af produktet, vil returbeløbet blive refunderet til den oprindelige køber og kreditkortindehaver. Tilbagebetaling sker i samme valuta som købet. Potentielle tab som følge af udsving i valutakurser vil ikke blive refunderet.

I tilfælde af køb foretaget med gavekort vil der blive udstedt et nyt gavekort med resterende beløb. 

VIGTIG INFORMATION
Varer skal returneres til os i perfekt stand. Sørg for, at alle produkter er som du modtog dem, med mærke og eventuel emballage fastgjort. Vi beder om, at varer returneres gennem vores returservice for at sikre at de er beskyttet og forsikret under transporten. Du er dog velkommen til at returnere varen ved enhver sikker transport, bemærk dog at alt ansvar for forsendelsen i så fald overgår til dig.

Send venligst returpakker til:

Mads Nørgaard - Copenhagen A/S
Att. Webshop
Priorparken 524, b.18
2605 Brøndby
Denmark

UDSALG
Alt ovenstående gælder ligeledes for udsalgsvarer, men den undtagelse at vi ikke ombytter udsalg, men giver fuld returret.

KVALITETS GARANTI
Hvis en vare er tilskadekommen under transport har fabrikationsfejl eller andre mangler der er opstået inden for 24 måneder bedes du venligst kontakte Mads Nørgaard kunde service hurtigst muligt på webshop@madsnorgaard.dk

Go to top