Det er altid en god idé at bestille sine julegaver i god tid! Det ekstra pres der er på postvæsen og kurerer i højtiden kan desværre betyde forsinkelser. Vi opfordrer derfor til at følge disse frister for levering inden jul. Alle ordrer der er modtaget efter d. 6. november kan byttes indtil d. 24. januar.

UDVIDEDE BYTTEREGLER I JULEN

Alle ordrer afgivet på eller efter d 6. november 2017 byttes til og med d. 24. januar 2018. Vi tilbyder gratis ombytning til en anden størrelse eller at refundere pengene. 


FRIST FOR LEVERING INDEN JUL

Danmark: Bestil senest d. 20. december inden kl. 12.00 for levering inden juleaften.

Levering til butik: Vi tilbyder gratis levering til vores butik i Tullinsgade på Vesterbro dagligt (alle hverdage) til og med d. 23. december. Ordrer afgivet inden kl. 10.00 kan hentes samme dag kl. 12.00 i butikken. Adresse: Mads Nørgaard (Dame), Tullinsgade 21, st. th., 1618 Kbh. V.

EU: Bestil senest d. 15. december inden kl. 12.00 for levering inden juleaften.

Ved ordrer afgivet tæt på fristen er det ekstra vigtigt at der er nogen på adressen på leveringstidspunktet, med mindre du bestiller med afhentning i GLS Pakkeshop. Hvis uheldet er ude, og du ikke er hjemme ved levering, vil GLS kontakte dig for at arrangere en ny levering eller evt. levering til Pakkeshop.

Vær opmærksom på, at ovenstående datoer er vejledende og er de anbefalede sidste afsendelsesdage fra GLS. Faktorer uden for vores kontrol (såsom strejker, vinter vejrforhold osv.) kan forsinke dine ordrer.

Så husk at bestille i god tid.


SHOPPEN ER ÅBEN HELE JULEFERIEN

Webshoppen har åbent imellem jul og nytår og ordrer vil blive behandlet på alle hverdage. Ordrer modtaget inden kl. 12 bliver afsendt samme dag -ligesom sædvanligt.


GAVEKORT

Er du lidt sent ude, eller måske bare er i tvivl om hvad du skal købe? Så var et gavekort til webshoppen, måske en god gaveidé.

Vores gavekort bliver sendt direkte til din indbakke, umiddelbart efter at det er betalt. Der er således ingen leveringstid på gavekort. Ydermere har vores gavekort ingen udløbsdato! Hvis du vil købe flere gavekort, skal du blot tilføje dem enkeltvis til din kurv. For hvert gavekort du køber, vil du modtage en unik e-mail som nemt kan videresendes til modtageren.

Bemærk, at gavekort købt på webshoppen ikke kan indløses i Mads Nørgaards fysiske butikker. Klik her for at købe et gavekort til webshoppen.


GENERELLE BEMÆRKNINGER

Bemærk at varer købt på webshoppen ikke kan ombyttes eller returneres i vores fysiske butikker.

Vi tilbyder til gengæld gratis returnering på webshoppen, hvis varen ikke lige ramte plet eller man blot ønsker en anden størrelse. Vedlagt i forsendelsen findes et gratis retur label, som klistres på pakken og derefter afleveres i din nærmeste GLS Pakkeshop.

Hos Mads Nørgaard vil vi altid gerne hjælpe vores kunder, så kontakt os endelig på webshop@madsnorgaard.dk, hvis du skulle have nogle spørgsmål. 

Læs vores generelle Returregler.

Læs mere om Levering.

Stores

Amagertorv

Amagertorv 13 — 15 
1160 København K
33 12 24 28 (Dame)
33 32 01 28 (Herre)

Tullinsgade

Tullinsgade 21
1618 København V
33 31 29 86 (Dame)
33 31 29 85 (Herre)