KONTAKT JOB SERVICEVILKÅR LEVERING RETURNERING RE-PACK VILKÅR COOKIES PERSONDATA REFUSIONSPOLITIK

Refusionspolitik

RETUR- & BYTTESERVICE
Det er vigtigt for os at skabe en god shoppingoplevelse og derfor tilbyder Mads Nørgaard en nem returordning. Når du bruger vores gratis returservice, er du også fuldt forsikret i tilfælde af tyveri eller tab under levering til vores lager.

Varer købt online på www.madsnorgaard.dk kan ikke ombyttes eller returneres i vores fysiske butikker. Udsalgsvarer kan desværre ikke byttes, men pengene gives gerne retur inden for 14 dage.

RETURNERING AF VARER
Varerne pakkes forsvarligt i deres originale emballage inkl. diverse labels og hangtags.
Vedlæg følgesedlen fra din ordre samt udfyldt returseddel og luk/tape pakken forsvarligt til.
Forudbetalt returlabel klistres udenpå pakken der afleveres ved dit lokale posthus inden for 14-dage efter modtagelse af din ordre.

BYTTESERVICE
Købte varer kan byttes til en anden størrelse (benyt den i din ordre vedlagte returseddel). Al ombytning af varer afhænger af varelager og varen sendes til dig uden beregning. Venligst bemærk at vi kun kan tilbyde fri fragt én gang per ordre. Ønsker du at bytte dit køb til en ny type vare eller alternativ farve, bedes du returnere din vare til os for at få pengene retur og så foretage et nyt køb på www.madsnorgaard.dk. På den måde sikres du desuden at den ønskede vare reserveres til dig.

TILBAGEBETALING
Tilbagebetalinger bliver krediteret til den oprindelige købers kreditkort. Hvis den samlede ordre returneres modtager du tilbagebetaling af det fulde beløb inklusiv forsendelsesomkostningerne. Når du returnerer færre varer end hele bestillingen, får du kun refunderet beløbet for den/de vare/varer, du returnerer og altså ikke fragten.

Vær opmærksom på at der kan være et par dages forsinkelse fra du modtager kvittering for returnering af din vare til det refunderede beløb er tilbage på din konto. Tidsrammen for tilbagebetaling afhænger af det anvendte kreditkort og kortudsteder. I tilfælde af at modtageren af produktet ikke svarer til køberen af produktet, vil returbeløbet blive refunderet til den oprindelige køber og kreditkortindehaver. Tilbagebetaling sker i samme valuta som købet (DKK).

VIGTIG INFORMATION
Varer skal returneres til os i perfekt stand. Sørg for, at alle produkter er i samme stand som da du modtog dem, med mærkater vedhæftet og emballage vedlagt. Selvfølgelig kan emballagen være mærket af fragt og prøvning, men vedlæg den gerne alligevel.
Vi beder om, at varer returneres gennem vores returservice for at sikre at de er beskyttet og forsikret under transporten. Du er dog velkommen til at returnere varen på anden vis. Bemærk dog at ansvaret for forsendelsen i så fald overgår til dig.

Send venligst returpakker til:

Mads Nørgaard - Copenhagen A/S
Att. Webshop
Priorparken 524, b.18
2605 Brøndby
Denmark

UDSALG
Alt ovenstående gælder ligeledes for udsalgsvarer, men den undtagelse at vi ikke ombytter udsalg, men tilbyder fuld returret.

KVALITETS GARANTI
Hvis en vare er tilskadekommen under transport, har fabrikationsfejl eller andre mangler der er opstået inden for 24 måneder bedes du venligst kontakte madsnorgaard.dk’s kundeservice hurtigst muligt på webshop@madsnorgaard.dk.