Nytårstøj til din Nytårsaften

Nytårstøj til kvinder 

Find Nytårskjolen 2019 hos Mads Nørgaard og spring ind ind i 2020 med stil. Vi har både farverige satinkjoler, glimmerkjoler og klassiske aftenkjoler der alle sammen passer perfekt til årets største fest. Skal det ikke være en kjole, så har vi også andet nytårstøj til kvinder. F.eks. et flot matchende sæt eller en buksedragt. Vi har udvalgt vores favoritter til nytårsaften her.

Nytårstøj til mænd

Hvad skal manden have på til nytår? Det klassiske jakkesæt eller et lidt mere casual nytårssæt med bukser og skjorte måske. Eller en flot striktrøje med knald på farverne, eller en mere afdæmpet klassisk sweater. Mads Nørgaard har udvalgt disse styles til mandens nytårsaften.

Nytårstøj til børn

Børnene skal selvfølgelig også være klædt på til fest nytårsaften. Der skal være gang i den -også når det kommer til børnenes nytårstøj. Vælg f.eks. en flot kjole eller cardigan med glimmer-detaljer til piger. Til drenge har vi en række flotte skjorter i fløjl eller med prikker, farverige striktrøjer og klassiske pæne bukser.

Accessories til dit nytårsoutfit

Og hvad er et nytårsoutfit uden accessories? Flotte hårbånd, fede håndtasker, strømper med glimmer-detaljer og stilige halstørklæder skal der til når man skal ud og fyre krudt af eller bare skyde det nye år ind indendøre med venner og familie. Hos Mads Nørgaard har vi valgt at style nytårstøjet med disse accessories.

Gå det nye år i møde med stil

Årets sidste dag er og bør altid være en stor fest som tilbringes med gode venner, nytårsgruppen, eller i familiens skød. Det er derfor vigtigt at være, og ikke mindst føle sig, godt klædt på til en festlig aften med Champagne, konfetti og musik og dans.

Mads Nørgaard ønsker alle en rigtig god nytårsaften og den bedste start på 2020! 🎉

Shop Nytårstøj til Dame, Herre og Børn