Konkurrencebetingelser

Konkurrencen udbydes af Mads Nørgaard – Copenhagen og løber til og med den 30. September 2023.
Præmien er en Kevi 2060U stol fra Montana med signatur stribet Kvadrat tekstil fra Mads Nørgaard – Copenhagen. Præmien har en maksimal værdi på 5672 kr. Præmiens værdi kan ikke byttes til andet, udbetales i kontanter eller laves om som tilgodebevis.
Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk nyhedsbrevet fra Mads Nørgaard – Copenhagen. Med nyhedsbrevet får du ca. 2-3 ugentlige nyhedsbreve med inspiration til vores stribede univers, lanceringer af eksklusive samarbejder, nye kollektioner og udsalgsstart. Som tak for din interesse, kvitterer vi ligeledes med en engangsrabatkode på 10% til madsnorgaard.dk* Rabatkoden gælder ikke på i forvejen nedsatte varer, #101- og NPS kollektionen, specielle samarbejder og gavekort.
Du kan naturligvis altid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Det gør nu nemt ved at klikke ’unsubscribe’ i bunden af nyhedsbrevet.
Modtager du allerede vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i konkurrencen. Vi trækker vilkårligt lod blandt alle aktive nyhedsbrevsmodtagere.
Der udtrækkes én vinder. Vinderen får direkte besked via den indtastede e-mailadresse. 
Hvis du ikke besvarer vindermailen inden for 14 dage, mister du præmien, og der vil blive udtrukket en ny vinder. Vi annoncerer vinderen på denne side.
Vinderen af konkurrencen er ansvarlig for alle gældende statslige og lokale skatter og/eller andre gebyrer/omkostninger, der er forbundet med prisen eller modtagelse af præmien.
Du kan kun deltage én gang. Ansatte i Mads Nørgaard – Copenhagen samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
Konkurrencen annonceres på de sociale medier i følgende lande: Danmark.
Vi behandler dine data i henhold til vores datapolitik, som du kan læse mere om her.